(12)

Come on America: Korrespondentens dagbog

audiobook & e-book


Jesper Steinmetz har vÊret TV2's USA-korrespondent i lidt over et Är og tager i COME ON AMERICA lÊserne med rundt pÄ det store kontinent. Man kommer blandt andet med til olieudslip i den mexicanske bugt, til valgkamp med Obama, med i det ovale vÊrelse sammen med den danske statsminister, pÄ besÞg blandt terrormistÊnkte fanger pÄ Guantånamo-basen, til borgenmÞde mod de vrede amerikanere i tea-party bevÊgelsen og pÄ tomandshÄnd med de tidligere regeringschefer Bill Clinton og Tony Blair.

Samtidig giver Jesper Steinmetz indblik i en korrespondents hverdag, og skriver om sit kÊrlige og kritiske syn pÄ at komme til USA som tilflytter, hvor man skal lÊre at navigere blandt bureaukrater og inkompetente ekspedienter, og hvor man pÄ gaden bliver inviteret med ind i folks privatliv, og hvor enhver banalilet bliver omskrevet til amerikanske specialiteter.


Narrator: Tobias Hertz
Duration:

3.4

12 ratings

Joachim

14/09/2021

Fin tidligere bog fra Jesper. Personligt kunne jeg bedre lide live fra Amerika som lydbog. Men det giver meget generelt til en lydbog nÄr det er forfatteren selv der lÊser op.