(0)

Den bedste mening

E-book


Den bedste mening handler om, hvor galt og fatalt det kan gĂ„ ”i den bedste mening”.

Fortielserne eskalerer, og lÞgnene bliver uoverstigelige. Handlingen foregÄr over et spÊnd af ca. 50 Är. Astrid mister sin mor og vokser op med sin far, som stopper sin egen karriere som kunstmaler for at hellige sig sin datter fuldstÊndigt.

Det stÄr hurtigt klart, at Astrid er et kÊmpetalent, hun kommer exceptionelt pÄ Musikkonservatoriet som 17-Ärig og spÄs en verdenskarriere som operasanger.

Hun bliver gravid og vil have barnet. Det vil hendes far ikke ...

De to, far og datter, er forbundne kar, indtil endnu en lÞgn fÄr fatale konsekvenser

De forskellige skĂŠbner i bogen vĂŠves sammen ved tilfĂŠldighedernes spil. Eller er det?

Handlingen foregÄr i Danmark, Berlin og New York.

Uddrag af bogen

Mogens var chokeret. Han stod lÊnge, mens tankerne kvÊrnede rundt i hovedet pÄ ham. Alle de gamle minder, al sorgen fra dengang. Og glÊden, mindede han sig selv om. Forventningen. Det var, som om det hele blev skyllet ind over ham igen.

Astrid begyndte at skrige ud i luften. Mogens kendte ansatsen til et hysterisk anfald, men det her var vĂŠrre, meget vĂŠrre.

Om forfatteren

Fritze Hedemann er uddannet skuespiller fra skuespilskolen ved Aarhus Teater. Har udover lÞbende teaterarbejde medvirket i mange teater-, film- og tv-produktioner samt indlÊst lydbÞger, speaks og reklamer for bl.a. Danmarks Radio, TV 2 og DK4. Har vÊret tv-vÊrt pÄ TV3. Skriver dramatik og noveller. Den bedste mening er hendes fÞrste roman.