(19796)

En bur av guld

audiobook & e-book


Efter tio FjĂ€llbackadeckare bryter Camilla LĂ€ckberg ny mark med en dramatisk berĂ€ttelse om svek, upprĂ€ttelse och hĂ€mnd. ”En bur av guld” Ă€r en drabbande roman om en kvinna som blir bedragen och utnyttjad, men tar kontroll över sitt eget öde. PĂ„ ytan verkar Faye ha allt. En perfekt make, en Ă€lskad dotter och en lyxig lĂ€genhet i den finaste delen av Stockholm. Men mörka minnen frĂ„n uppvĂ€xten i FjĂ€llbacka jagar henne och hon kĂ€nner sig alltmer som en fĂ„nge i en gyllene bur. En gĂ„ng var hon en stark kvinna med ambitioner, men för Jacks skull har hon gett upp allt. NĂ€r han sviker henne raseras hela Fayes vĂ€rld. Plötsligt har hon ingenting alls. Först stĂ„r hon handfallen, men sedan bestĂ€mmer hon sig för att ge igen och börjar planera en gruvlig hĂ€mnd.

Du som Ă€lskar att lĂ€sa spĂ€nning har nu nĂ„got nytt att se fram emot. Ljudboken “En bur av guld” Ă€r en historia som skildrar drama, tragedi, spĂ€nning och hĂ€mnd. Skriven av den prisbelönta författaren Camilla LĂ€ckberg som ett nĂ€sta kapitel i sin karriĂ€r slĂ€pps nu “En bur av guld”.

Ljudboken utspelar sig i den mest exklusiva delen av Stockholms innerstad. I ett liv av lyx, glamour och kÀrlek lever Fayes med hennes dotter och make. Allt verkar som en dröm utifrÄn men pÄ insidan Àr hennes fullÀndade partner nÄgot helt annat. Hon gav upp allt för att skapa sin drömfamilj men vad som tidigare varit en karriÀrsmedveten, sjÀlvstÀndig och motiverad kvinna Àr nu en utsatt person som stÄr inför sitt livs största utmaning.

I romanen “En bur av guld” blir Fayes bedragen av personens som annars skulle vara hennes nĂ€rmaste i det glamorösa innerstadslivet. Han som svurit att aldrig lĂ€mna henne och stĂ„ vid hennes sida i vĂ„tt och torrt utnyttjar henne och hon lĂ€mnas till ett bittert öde. Allt detta medans de hemska minnena frĂ„n barndomen i FjĂ€llbacka förföljer hennes minne.

HÀpen och förbryllad stÄr Fayes tomhÀnt. Det Àr först dÄ hennes sinne blir klart. Hon bestÀmmer sig för att ge igen och denna gÄng ska hÀmnden bli fasansfull.

Denna fĂ€ngslande ljudbok kommer fĂ„ dig att strĂ€cklĂ€sa igen. Med svek, hĂ€mnd och kĂ€rlek fĂ„r du mer Ă€n frĂ„gat. Camilla LĂ€ckberg visar varför hon anses vara en av Sveriges frĂ€msta författare och denna gĂ„ng handlar det om Fayes hĂ€mnd i ljudboken “En bur av guld”. Lyssna gratis pĂ„ böcker frĂ„n Camilla LĂ€ckberg hos Nextory. Prova vĂ„r prisbelönta tjĂ€nst 14 dagar kostnadsfritt - helt utan bindningstid.


Narrator: Mirja Turestedt
Duration: