(2)

Ett jordiskt paradis

audiobook & e-book


Efter en stor skandal hamnar premiÀrministerns högra hand, den vÀrldsberömde ekonomiprofessorn Julian Darcy, i fÀngelse. Det som allmÀnheten inte förstÄr Àr att det Àr Julians unga hustru, Eleanor, som har kokat ihop planerna som ledde till hans arrestering. Eleanor vill forma samhÀllet efter sina drömmar: en vÀrld dÀr pengar inte lÀngre har nÄgon betydelse och dÀr tillvaron fylls av sex, fred och kÀrlek.

Efter de kaotiska hĂ€ndelserna fĂ„r Eleanor stor uppmĂ€rksamhet i media. Alla, precis alla, Ă€r ivriga att höra hennes version. Till slut stĂ€ller hon upp pĂ„ en exklusiv intervju med journalisterna Hugo Vansitart och Valerie Jones. Men det dröjer inte lĂ€nge innan de bĂ„da blir hĂ€nförda av bĂ„de Eleanors radikala livsĂ„skĂ„dning och den starka attraktionen till varandra. Kanske Ă€r drömmen om det perfekta livet inte sĂ„ lĂ„ngt borta som de har trott. Kanske finns det till och med pĂ„ hotellet de bor pĂ„ 


"Ett jordiskt paradis" Àr en satirisk roman om komplicerad kÀrlek, utopiska visioner och stora drömmar.

Fay Weldon var en prisbelönt engelsk författare och dramatiker frÄn Birmingham. Hennes böcker har nÄtt stora internationella framgÄngar och Àr kÀnda för sina skildringar av utsatta kvinnors liv och erfarenheter.

"Skickligt hanterar Fay Weldon tre parallella skeenden."

– Svenska Dagbladet