(1)

Fortidens hemmelighed / Kun en date / Penge er ikke alt

E-book


Fortidens hemmelighed

Miniserie: Rinucci BrĂždrene (2)

Polly Hanson er nÞdt til at rejse til Napoli for at finde Ruggerio Rinucci, og det hun skal fortÊlle ham, vil med sikkerhed gÞre en ende pÄ hans ungkarletilvÊrelse - han er far til hendes afdÞde kusines baby! Men ingen kunne have forberedt Polly pÄ Ruggerios reaktion. Udadtil er han en sorglÞs ungkarl; inderst inde har han engang elsket sÄ passioneret, at det var tÊt pÄ at knuse ham. Polly vil gerne hjÊlpe ham, men hun fÞler, at hun altid vil stÄ i sin kusines skygge. Kan ganske almindelige Polly tÊmme denne vilde italieners hjerte?

Kun en date

Miniserie: I Hendes Sko (5)

Singlepigen Eve Pemberton er trĂŠt af altid at skulle gĂ„ alene til fester. Men lige nu stĂ„r hun pĂ„ toppen af sin karriere som festarrangĂžr, og har slet ikke tid til forhold! SĂ„ da den nĂŠste bryllupsinvitation dumper ind pĂ„ hendes dĂžrmĂ„tte, fĂ„r hun en ide – den perfekte lĂžsning: Hun vil finde en fyr, der kan optrĂŠde som hendes date til brylluppet – altsĂ„ rent og skĂŠr forretning.

Bryce Gibson er som skabt til jobbet. Han har succes i reklamebranchen og er flot som fÄ. Men da den store dag nÊrmer sig, begynder Eve dog at tvivle 
 Kan hun virkelig overholde sin del af aftalen?

Penge er ikke alt

Miniserie: I den sĂžde ventetid (2)

Kvinderne plejer at stÄ i kÞ for at sige ja til alt, hvad Angelo siger. SÄ da Flora ikke gÄr med pÄ hans planer, fÄr han reelt et chok. For efter hvad han har hÞrt om hende, kan penge let lÞse enhver tvist!

Men Flora nÊgter og tiltrods for pres fra Angelo, sÄ stÄr hun fast pÄ sin beslutning om at adoptere sin sÞsterdatter. Det viser sig snart at Angelo vitterligt har masser af penge, men en hel del at lÊre om kvinder og kÊrlighed. Og hvem er vel bedre til denne opgave end Flora?

***



5.0

1 rating

Gry

06/04/2024

gode bĂžger