(0)

Fredag den 14.

E-book


Da Gert bliver lukket ud af fĂŠngsel, har han kun Ă©n tanke i hovedet – hĂŠvn over den mand, der fik ham dĂžmt pĂ„ et falsk grundlag! Men Gert nĂ„r aldrig sĂ„ langt, for ganske som han skulle til at eksekvere sin plan, bliver hans fjende fundet myrdet. Beviserne peger i fĂžrste omgang i retning af den stakkels Gert, der for anden gang stĂ„r over for at skulle i fĂŠngsel for en forbrydelse, han ikke har begĂ„et. Men hvis ikke Gert er morderen, hvem er sĂ„?

I Vic Sunesons "Fredag den 14." er kriminalkommisĂŠr hos Stockholms politi O.P. Nilsson endnu engang trukket i arbejdstĂžjet i retfĂŠrdighedens tjeneste. SpĂžrgsmĂ„let er blot, om han ogsĂ„ denne gang vil finde frem til sandheden. Én ting er i hvert fald sikkert - det bliver ikke let...

Vic Suneson er pseudonym for Sune Viktor Lundquist (1911-1975), der var en svensk kriminalforfatter. Forfatteren debuterede under sit rigtige navn i 1943 og under sit sidenhen berĂžmte pseudonym i 1946. Vic Suneson blev sĂŠrlig kendt for sine kriminalromaner om politimĂŠndene O.P. Nilsson og Myhrman.

I 1975 modtog han Grand Master-diplomet for sit forfatterskab.