(0)

Gud i Bardolino

E-book


NÀr Sofia stöter ihop med Johan Àr det som att allt stÀlls pÄ huvudet och efter det blir ingenting sig likt. Upplevelsen fÄr större konsekvenser Àn hon kunnat ana.

Men Àrligt talat började allt mycket tidigare. Sofia inser att hon inte lÀngre kan ducka för de stora frÄgorna och de sÄr hon bÀr med sig frÄn barndomen dÄ hon lÀrde sig att vara rÀdd för en straffande Gud.

För att tÀnka igenom sitt liv lÀmnar hon familjen och beger sig till den lilla staden Bardolino vid Gardasjön. DÀr trÀffar hon den humoristiska och smÄtokiga Maggan. Mellan glittriga skoinköp och en gondoltur i Venedig samtalar de om livsfrÄgor pÄ ett sÀtt som blir klargörande och gott för sjÀlen.

NÀr hon kommer hem försöker hon hÄlla ihop sina vÀrldar, och nÀr allt stÀlls pÄ sin spets mÄste hon frÄga sig: Hur stillar man ett hjÀrta som brister nÀr man trots svÄrigheter vÀljer att följa sin egen vÀg?

Gud i Bardolino Àr en eftertÀnksam, hjÀrtevÀrmande och hoppfull roman om skuld och sÄrade kÀnslor, kÀrlek och uppgörelser. Men framför allt handlar den om att fatta nya livsbeslut som kan visa vÀgen till försoning och framtidstro.