(0)

Gudarnas spira

E-book


Gudarnas spira: En sökandets saga

I den andra delen av “Legender frĂ„n Thiramaar” stĂ„r vĂ€rlden inför ett ödesmĂ€ttat hot. Den ondsinte Khatzu, skyddad av den mörka djĂ€vulsguden Faibor, tycks oövervinnerlig. Men hoppet lever i form av den legendariska Gudarnas spira, det enda vapnet som kan bryta hans förbannelse.

En utvald skara, vÀlsignade av gudarna, ger sig ut pÄ en farofylld jakt över kontinenten Thiarien för att Äterförena spirans splittrade delar. FrÄn de djupaste grottor till de högsta bergstopparna, genom trollkarlars dunkla torn och kaldinierfolkets fÀrgstarka samhÀllen, dÀr en mÀrklig hatkÀrlek binder dem till mÀnniskorna, vÀvs en berÀttelse om mod, förrÀderi och ovÀntad kÀrlek.

Med en blandning av spÀnning, Àventyr, romantik och en nypa humor, fortsÀtter denna andra del att utforska de rika och mÄngfacetterade vÀrldarna i Thiramaar. Följ med pÄ en resa dÀr varje val kan förÀndra framtiden och dÀr sanna hjÀltar formas i skuggan av gudarnas vilja.

#fantasy

#humoristiskfantasy

#Ă€ventyr

Andie Lindskog har jÀmförts med storheter som Tolkien, Terry Pratchett och Tage Danielsson, och dÄ handlar det sÄvÀl om berÀttarandan som sjÀlva upplÀgget av hens egenhÀndigt skapade fantasyvÀrld. Inte minst humorn, ironin och samhÀllskritiken Àr företeelser som lovordas bland recensenterna.

FrÄn september 2021 har hen bytt förnamn och heter numera Andie Lindskog.

OMDÖMEN:

”Resan efter delarna till Gudarnas spira lĂ„ter oss trĂ€ffa ett gĂ€ng karaktĂ€rer, badguys, monster och ger oss fantastiska miljöskildringar lĂ€ngs vĂ€gen. Och vi fĂ„r inte glömma lite kĂ€rlek och vĂ€nskap pĂ„ det! Det jag Ă€lskar lite extra mycket Ă€r att nĂ„gra karaktĂ€rer frĂ„n första delen(Eilaths hopp) gĂ€stspelar stundvis i denna. HĂ€rligt att fĂ„ "trĂ€ffa" dem igen!” (VH)

”Det Ă€r en fröjd att Ă„tervĂ€nda till Thiramaar. Andie Lindskog har skrivit en förtrĂ€fflig uppföljare som innehĂ„ller allt man kan önska av en bok: spĂ€nning, Ă€ventyr, humor och romantik.

HĂ€r finns trollkarlar och magi, svĂ€rdsstrider, svĂ„rintagliga borgar, gudomliga vĂ€sen och inte minst; starka sjĂ€lvstĂ€ndiga kvinnor.”(MVO)