(76)

Gustav, mit sande jeg

audiobook & e-book


Alle kender Gustav som den glade dreng fra programmer som ‘For lĂŠkker til love’, ‘Divaer i Junglen’ og ‘Gustav & Linse pĂ„ udebane’.

FÄ kender den barske historie bag det smittende smil. Barndommen blev tilbragt skiftevis i Danmark og Chile, med det resultat, at han begge steder blev set som en fremmed og derfor altid har mÄtte kÊmpe for at fÞle sig accepteret. Noget, der bestemt ikke blev lettere, da han i en tidlig alder sprang ud som homoseksuel.

I bogen fortÊller Gustav om en barndom prÊget af en voldelig stedfar, om trÞstespisning, der udviklede sig til en spiseforstyrrelse, den psykiske terror han blev udsat for dagligt i fire Är som tjenerelev pÄ Hotel Imperial, og den svÊre kÊrlighed, der har budt pÄ bÄde utro fyre og en kÊreste, der viste sig at vÊre lystlÞgner.

Gustav fortĂŠller om de barske konsekvenser livet som realitystjerne har haft for ham. Alt sammen beskrevet hudlĂžst ĂŠrligt, men uden bitterhed, for selv i den vĂŠrste modgang vinder Gustavs humoristiske sans, og ikke mindst hans altid positive tilgang til de udfordringer og problemer, livet byder ham.

ANMELDERNE SKREV

"Denne selvbiografi har vÊret utrolig spÊndende at lÊse, fordi man fÄr et indblik i, at ens liv ikke blot er en dans pÄ roser, selvom facaden udadtil viser noget andet."

- Dinboganmelder.dk



3.9

76 ratings

Kirsten

13/02/2023

Man fÄr et andet (og for mig) nyt indblik i Gustavs liv.

Jeanette

18/05/2022

Dejlig ĂŠrlig Bog.

Henriette

17/05/2022

Da jeg skal give en stjerne for at kunne give mit besyv med, sĂ„ mĂ„ jeg gĂžre dette. Aldrig har jeg hĂžrt en bog om en sĂ„ negativ og egocentreret person som Gustav. NĂŠsten alle personer han beskriver i bogen er der noget galt med, undtager ham selv. Lovgivningen kender han heller ikke ret meget til. Den er desvĂŠrre ikke til for kun ham, som han inddirekte siger, nĂ„r han omtaler gdpr regler og straffeloven. DĂ„rligste bog indtil videre 😊