(1)

Harold Snipperpotin kaikkien aikojen katastrofi

audiobook & e-book


Riemukas kuvakirja syntymÀpÀivÀstÀ, jolloin kaikki menee suurenmoisesti pieleen.

KansainvÀlisesti tunnustetun ja useasti palkitun lastenkirjailija Beatrice Alemagnan ensimmÀinen suomeksi julkaistava kuvakirja kertoo yksinÀisestÀ Harold Snipperpotista, seitsemÀnvuotiaasta pikkupojasta, jonka vanhemmat eivÀt ole vielÀ koskaan jÀrjestÀneet hÀnelle kunnon syntymÀpÀivÀjuhlia. TÀnÀÀn kaikki tuo muuttuu.

On pĂ€iviĂ€, jolloin mikÀÀn ei onnistu. Kun tuntuu, ettĂ€ jokin suuri katastrofi odottaa nurkan takana eikĂ€ sen jĂ€lkeen mikÀÀn ole entisensĂ€. Harold Snipperpotin seitsenvuotissyntymĂ€pĂ€ivĂ€ on juuri tĂ€llainen pĂ€ivĂ€. Harold unelmoi suurista juhlista tĂ€ynnĂ€ vieraita ja hauskuutta, mutta hĂ€nen elĂ€mĂ€nsĂ€ on aivan toisenlaista. Vaikka Haroldin vanhemmat ovat tylsiĂ€ ja rutiinien kangistamia, tĂ€llĂ€ kertaa he pÀÀttĂ€vĂ€t pyytÀÀ apua naapurinsedĂ€ltĂ€ – eikĂ€ heidĂ€n todellakaan tarvitse pettyĂ€! Kun Haroldin ovelle ilmestyy lauma yllĂ€ttĂ€viĂ€ vieraita, juhlat saavat suorastaan elĂ€imellisen kÀÀnteen. Tapahtumat ryöstĂ€ytyvĂ€t kĂ€sistĂ€, eikĂ€ nĂ€iden syntymĂ€pĂ€ivien jĂ€lkeen mikÀÀn totisesti ole ennallaan. NĂ€mĂ€ juhlat muistaa koko kaupunki!

Italialainen lastenkirjailija ja kuvittaja Beatrice Alemagna syntyi Bolognassa vuonna 1973. Kahdeksanvuotiaana hÀn tiesi, ettÀ hÀnestÀ tulee kuvittaja ja kirjailija. Sen jÀlkeen hÀneltÀ on julkaistu yli kolmekymmentÀ kirjaa ympÀri maailmaa, ja ne ovat voittaneet lukuisia palkintoja. Omien teostensa ohella Beatrice Alemagna on kuvittanut nimekkÀiden kirjailijoiden kuten Guillaume Apollinairen, Raymond Queneaun, Aldous Huxleyn, Antoine de Saint-Exupéryn, Roald Dahlin ja Astrid Lindgrenin tekstejÀ. Harold Snipperpotin kaikkien aikojen katastrofi on Alemagnan ensimmÀinen suomeksi ilmestynyt kuvakirja. HÀn asuu Pariisissa miehensÀ ja kahden tyttÀrensÀ kanssa.


Narrator: Anssi Niemi
Duration: