(4)

Hitlerin kylkiluu

E-book


Kohtalo on varannut Veljeskunnalle kunnallisvaaleja suuremmat suunnitelmat Huikea seikkailusatiiri ÀÀriliikkeistÀ ja niiden puoleensa vetÀmistÀ ihmisistÀ.

Ei hakaristilippua voi unohtaa kun se kotilahdella liehuu.

Saammeko esitellÀ Veljeskunnan, kolmikon joka haluaa hallita Porvoota ja sen jÀlkeen koko Suomea, miksei maailmaakin. Ruoppaaja Jaakko Muttilainen, aikaansaava mies jolle Katri Helena on Suomen Marlene Dietrich. Konstaapeli Parviainen, jonka uskon yli menee vain Veljeskunnan etu. Agronomi Hildén, Veljeskunnan aivot ja ylikuormitettu maksa, mies jolla on suunnitelma: tuoreen uutisen mukaan Hitler ei kuollutkaan bunkkeriin BerliinissÀ vaan hÀnen jÀÀnnöksensÀ ovat yhÀ vapailla markkinoilla. Kolmikon takana on joukko tolkun naisia, jotka yrittÀvÀt estÀÀ miestensÀ jÀrjettömyyttÀ tulehtumasta silkaksi hulluudeksi. Alkaa huima seikkailu ja pakoretki, joka vie Veljeskunnan yhtÀ lailla saksalaisen pikaruokakeisarin hoviin kuin Mossadin sadistisen agentin tÀhtÀimeen, Tove Janssonin saarelle ja meren syvyyksiin. Hitlerin kylkiluu on huikea ja törkeÀ seikkailusatiiri ÀÀriliikkeistÀ ja niiden puoleensa vetÀmistÀ ihmisistÀ. MistÀ ei saa puhua, sille tÀytyy nauraa.

Pete Suhonen(s. 1967) on helsinkilÀinen kirjailija, toimittaja ja kolmen pojan isÀ. Pikkupoikana Suhonen kirjoitti YstÀvÀni-kirjaan haluavansakirjailijaksi, mutta sortui pitkÀksi toviksi muihin töihin: hÀn ajoi taksia,opiskeli Helsingin kauppakorkeakoulussa suomen kieltÀ ja viestintÀÀ, maahantoikenialaisia kÀsitöitÀ sekÀ johti City-lehteÀ kolmentoista vuodenajan. Suhonen harrastaa saarielÀmÀÀ ja veneilyÀ.