(1)

Hjulspor i bakspejlet. Erindringer 1921-1962

audiobook & e-book


Harry Motor har sat sit fingeraftryk pĂ„ alt, hvad der i Danmark forbindes med biler – han har vĂŠret skribent for FDM-bladet "Motor", vĂŠret direktĂžr for Volvo Danmark, gjort lynkarriere hos Ford og arbejdet som sportsjournalist og forfatter hos bĂ„de DR og FDM.

I "Hjulspor i bakspejlet" tager han os med pÄ en lang og spÊndende kÞretur gennem sin erindring. Han fortÊller om sine mange bedrifter, om livet som socialdemokrat og bruddet med partiet, og om hvordan han mÄtte genopfinde sig selv og starte helt fra bunden som chauffÞr.

Bogen er fyldt med kendte navne og sjove anekdoter og er pÄ den mÄde et kig ind i den nyere Danmarkshistorie fra en skÊv vinkel.

Harry "Motor" Jensen (1921-2001) var en dansk erhvervsmand, journalist og forfatter, som sĂŠrligt er kendt for sit arbejde inden for bilsektoren. Han var i en Ă„rrĂŠkke direktĂžr for Volvo Danmark og sidenhen i Australien. I Ă„rene 1957-1988 stod han for "Teknisk brevkasse" i FDM’s medlemsblad "Motor", og i dag kender de fleste ham ved navnet Harry Motor.


Narrator: Fjord Trier Hansen
Duration:

5.0

1 rating

mikael

05/06/2023

En virkelig velskrevet bog med en livsenergi der mangler i vores tid. Man bĂžr sĂŠtte megen tid af for bogen fascinerer