(22)

Hotel Portofino

audiobook & e-book


Hotel Portofino er fortÊllingen om en britisk familie, der i de brÞlende tyvere Äbner et overdÄdigt hotel pÄ Italiens magiske riviera.

Der er kun gÄet to uger, siden Hotel Portofino slog dÞrene op, men problemerne hober sig allerede op for ejeren, Bella Ainsworth. Hun mangler bÄde penge og personale, og hendes fine gÊster er krÊvende og svÊre at stille tilfredse. Derudover er hun blevet skydeskive for en udspekuleret og korrupt lokalpolitiker, der er opsat pÄ at kaste hende for lÞverne i Mussolinis Italien.

For at gÞre ondt vÊrre er der knas i Êgteskabet, og inden lÊnge opdager Bella, at hendes mand har intrigeret bag hendes ryg. I lÞbet af sommeren 1926 gÄr det op for Bella prÊcis hvor langt han er villig til at gÄ for at sikre sin formue og sin status. Samtidig kÊmper hendes bÞrn stadig med at komme sig efter fÞrste verdenskrig, og da en potentiel partner for sÞnnen Lucian melder sin ankomst, rettes alles blikke mod den unge kvinde. Men intet gÄr helt efter planen, og det skal fÄ vidtrÊkkende konsekvenser for hele familien.

Hotel Portofino udspiller sig pĂ„ den betagende italienske riviera. Det er en historie om personlig vĂŠkkelse i en tid prĂŠget af global forandring, med den unikke italienske kultur, kogekunst og kĂŠrlighed, som fortryller alle der har slĂ„et sig ned i landet som bagtĂŠppe. Perfekt til fans af The Crown og Downton Abbey – tilfĂžjet en god portion italiensk charme.


Narrator: Iben Dorner
Duration:

3.6

22 ratings

Anette

19/10/2022

Lidt langtrukken

Kirsten

13/06/2022

SĂžd fortĂŠlling med mange forviklinger