(3)

Huispaus kautta aikojen: Tylypahkan kirjaston kirja, Harry Potter -sarja

E-book


Julkaisemisestaan lÀhtien Huispaus kautta aikojen on ollut yksi Tylypahkan kirjaston suosituimmista kirjoista. Harry Potterin, Hermione Grangerin ja monien muiden lukemana se on olennainen opas velhomaailman suosikkipeliin.

Kartoittaessaan lajin kehitystÀ 1100-luvun Queerditch Marsh -suopelistÀ nykypÀivÀn monimutkaiseksi urheilulajiksi Huispaus kautta aikojen nÀyttÀÀ riemastuttavan voiton ja murskaavan epÀtoivon hetket (kuten Kadlein Kanuunien tukeminen), jotka ovat osa huispauspeliÀ.

Opi kaikki pelin historiasta ja sÀÀnnöistÀ alkaen muutamista 700 joukkoon kuuluvista sÀÀntörikkeistÀ (ja siitÀ, missÀ maailmancupfinaaleissa niihin kaikkiin syyllistyttiin) ja pÀÀttyen Transylvanian Tackle- ja Woollongong Shimmy -taktiikoiden vÀlisiin eroihin.

Tylypahkan kirjaston hyllyillÀ majailee vielÀ lisÀÀ kiehtovia kirjoja. MikÀlli olet nauttinut Ihmeotuksista ja niiden olinpaikoista, saattaisit ehkÀ haluta lainata joitakin muita kirjaston aarteita: Suurenmoiset Ihmeotukset ja niiden olinpaikat ja Siuntio SilosÀkeen tarinat.

Comic Relief, toiminimeltÀÀn Charity Projects, on YhdistyneessÀ kuningaskunnassa rekisteröity hyvÀntekevÀisyysjÀrjestö, jonka hyvÀntekevÀisyysnumerot ovat 326568 (Englanti/Wales) ja SC039730 (Skotlanti). Lumos Foundation on rekisteröity hyvÀntekevÀisyysjÀrjestö YhdistyneessÀ kuningaskunnassa, jonka hyvÀntekevÀisyysnumero on 1112575 (Englanti/Wales). 15 % Pottermore Limited -yrityksen tÀstÀ e-kirjasta saamista tuotoista* annetaan nÀiden hyvÀntekevÀisyysjÀrjestöjen kÀyttöön sekÀ YhdistyneessÀ kuningaskunnassa ettÀ muualla maailmassa tehtÀvÀÀ työtÀ varten, kuten esimerkiksi lasten ja nuorten elÀmÀn parantamiseen. NÀistÀ tuotoista 20 % annetaan Comic Relief -jÀrjestölle ja 80 % Lumos Foundation -jÀrjestölle.

* Tuotoilla tarkoitetaan kÀteishintaa tai kÀteishintaa vastaavaa hintaa, josta on vÀhennetty myyntiverot.