(0)

Hvepsestik

E-book


KØBENHAVN ER RAMT AF HEDEBØLGE, da motionisten, Anders Hansen, gÞr et makabert fund i Frederiksberg Have. En studine er brutalt blevet stukket ned og efterladt dÞende ved havens bÞrneattraktion suttetrÊet.

Den garvede efterforsker, Britt Østerby, sÊttes pÄ sagen, og som makker fÄr hun den unge Oliver Lindberg. Sagen tager hurtigt en uventet drejning, da det viser sig, at Oliver gemmer pÄ en tung hemmelighed, der kan koste ham pladsen i efterforskningen.

Inden lÊnge befinder Britt sig i en drabssag, som med lynets hast udvikler sig kaotisk, da nye spor trÊkker trÄde til en broget verden af sugardatingž hvor kÊrligt selskab sÊlges og kÞbes som en eftertragtet luksusvare.

Et par dage efter findes endnu en kvinde myrdet. Er der en sammenhĂŠng mellem de to drab? Og hvorfor havner den tilsyneladende naive motionist, Anders, igen i begivenhedernes centrum?

Jorden brÊnder under Britt, der én gang for alle mÄ revurdere sit pragmatiske syn pÄ skyld og uskyld i en vanvidsefterforskning, der involverer alternative drabsmetoder og udspekuleret hÊvn.

LINE VESTER LARSEN, f. 1983, er uddannet fra Copenhagen Business School og har en baggrund som kommunikationsrÄdgiver. Line er fÞdt i Aarhus og har boet i Paris og New York. I dag bor hun pÄ Frederiksberg med sin familie. Hun debuterer her med Hvepsestik.