(0)

Imbolc - med Mai Ulrikka Sydendal

audiobook


Den tid pÄ Äret, vi er i lige nu, set ud fra heksens Ärshjul gÄr under navnet Imbolc, men mÄske kender du tiden som Kyndelmisse. Jeg sidder sammen med Mai Ulrikka Sydendal, som er heks, og hun fortÊller alt, der er vÊrd at vide om Imbolc. Hun giver forslag til, hvad man kan have pÄ sit alter nu, og taler om at opfÞre sig som en bjÞrn, der langsomt vÄgner fra vinterhi. Vi taler om klarsyn, vejrspÄdomme, renselse af bÄde krop og bolig og at rydde op i gamle skuffer. Sammen mÊrker vi denne sprÞde, kÞlige, friske kvalitet, som tiden omkring Imbolc byder os.

SĂŠson 3, 2022.

Det spirituelle hjĂžrne

Det spirituelle hjÞrne er podcasten for dig, som er nysgerrig pÄ alt det, der ikke nÞdvendigvis kan mÄles og vejes. I hvert afsnit taler Annasohia Petri med en ekspert inden for et spirituelt omrÄde og bliver klogere pÄ, hvad det drejer sig om.

Annasophia Petri (f. 1994) er uddannet TV- og medietilrettelĂŠgger fra Danmarks Medie- og JournalisthĂžjskole, DMJX. Derudover er hun uddannet yogalĂŠrer og astrolog. Annasophia stĂ„r bag de to podcasts ”Det spirituelle hjĂžrne” og ”Det astrologiske hjĂžrne” samt bogen “Alt det, vi ikke ser” (Lindhardt og Ringhof, 2023)