(3)

Jeg vil da bare gerne huskes

audiobook


Ligefrem og bramfri, elsket af mange, respekteret af alle og med et vidtspĂŚndende skuespillertalent.

Kirsten Rolffes har medvirket i mange danske film, bl.a. Gummi-Tarzan, Otto er et nĂŚsehorn, Busters verden, Den store badedag og Dansen med Regitze, og medvirkede i et enkelt afsnit af Matador. Hun er desuden kendt fra sin rolle som Fru Drusse i Lars von Triers tv-serier Riget og Riget II.

Før sin død ønskede Kirsten Rolffes at fortÌlle übent og Ìrligt om sig selv til Merete Wilkenschildt. Kirsten Rolffes sü aldrig den fÌrdige bog, men pü baggrund af samtalerne med hende og senere med hendes familie, venner og kolleger har forfatteren skrevet biografien om Kirsten Rolffes, hendes liv som skuespiller, mor, hustru- og menneske med stÌrke meninger.

Merete Wilkenschildt har vÌret journalist ved Berlingske Tidende 1978-1985, derefter ved Søndags-B.T. og siden ved Ugebladet Søndag. Fra efterüret 2000 har hun vÌret freelance-jounalist og koncenteret sig om at udgive bøger som Kongeligt leksikon (1998) og Som et rosenblad for vinden - den anmelderroste biografi om balletdanserinden Elna Lassen.

Lydbogen er konverteret fra lydbĂĽnd, og lydkvaliteten er derfor svingende og lever ikke op til moderne standard.


Narrator: Judith Rothenborg
Duration: