(0)

Journalist Inger Behrend

E-book


Inger Behrend er nu fÌrdig med sin elevtid og arbejder som uddannet journalist ved et større jysk dagblad. Opgaverne er spÌndende, og pü et tidspunkt er arbejdet ved at tage magten fra hende, og hun stür nu over for et evigt aktuelt problem, der für afgørende betydning pü Ingers liv: Valget mellem kÌrligheden og arbejdet. Hun kan ikke gü ned i tid, men mü give sig helt hen til enten det ene eller det andet. Hvad vÌlger hun?

Forfatteren, der selv er journalist, giver i sin roman mange ĂŚgte og overbevisende scener fra livet i en moderne, travlt arbejdende bladredaktion, og med glimrende indlevelsesevne skildrer han en ung kvindes stĂŚdige kamp for at stĂĽ pĂĽ egne ben og skabe sig en karriere.

Gennem hele den stĂŚrkt bevĂŚgede handling slynger sig en dramatisk kĂŚrlighedsaffĂŚre, hvis trĂĽde udredes med megen kunstnerisk sans og fin psykologisk forstĂĽelse.

Niels Aage Svanov (1906 – 1942) blev født i København som søn af en malermester, tog realeksamen 1925 og virkede som journalist fra 1926. Niels Aage Svanov deltog i det første danske journalistkurus i 1927 og var ansat ved Østsjællandsk Folkeblad og Aalborg Stiftdtidende.

Niels Aage Svanov (1908 – 1962) blev født i København som søn af en malermester, tog realeksamen 1925 og virkede som journalist fra 1926. Niels Aage Svanov deltog i det første danske journalistkurus i 1927 og var ansat ved Østsjællandsk Folkeblad og Aalborg Stiftdtidende.