(84)

KANNIBAL: En Wolf-thriller

audiobook & e-book


Inessa er nĂždtvungent rejst tilbage til Moskva og tager utraditionelle metoder i brug for at opspore Vladimir, der bliver holdt fanget og tortureres af mafiaens forhĂžrsspecialister.

Hjemme i Danmark bliver Spike og Wolf angrebet af fjender, der mÄske kommer fra den samme hemmelige loge, som Wolf arbejder for.

Wolf rejser til Moskva for at hjĂŠlpe Inessa ud af en dĂždelig knibe. Men dermed efterlader han sin kĂŠreste, Anna, til en uvis skĂŠbne, fordi mafiaen finder frem til hans opholdssted i KĂžbenhavn.

Mens Inessa og Wolf forsÞger at bekÊmpe bÄde ydre og indre fjender, sender en libysk warlord, med hang til at grille og fortÊre sine fjender, soldater forklÊdt som bÄdflygtninge mod Europa med smÄ taktiske atombomber i deres rygsÊkke. Det er den russiske Wagnergruppe, der har leveret bomberne for at skabe dÞd og ÞdelÊggelse i Europa.

Nis Jakobs anmelderroste serie om Wolf og Inessa, der arbejder for en hemmelige loge, der vil gÞre verden til et bedre sted, har fÄet lÊserne op af stolen i hele Danmark, hvor serien har ligget nummer et pÄ bestsellerlisten hos Mofibo og er lÊst og ikke mindst lyttet af over 100.000 spÊndings-og krimi-elskere.

Om ELIKSIR

ELIKSIR

“Der er ikke en falsk tone i Eliksir. Jeg kan anbefale bogen til alle, der er til barske krimier. Dette ment som en anbefaling – og en advarsel, hvis man er til Barnaby og hyggekrimi.” Bo Tao MichaĂ«lis, krimianmelder.

“Velskrevet thriller i hĂžjt tempo. Et varemĂŠrke for Wolf-serien er at der sker fantastisk mange ting pĂ„ en gang, uden at det bliver rodet. Handlingerne udspiller sig flere steder i verden og med spidsfindige referencer til den politiske situation vi befinder os i.” Ulla Weishaupt, 5 stjerner. Bogrummet.dk

“Kan helt klart anbefale “Eliksir” – det er knaldgo underholdning. Til léseren, der ikke har lyst til at kede sig.” Camille Laugesen, 6 stjerner. Bogfidusen.dk

Om KALIFFEN

“Kaliffen bestĂ„r af flere dele, som bliver flettet eminent sammen til et hele. Kaliffen indeholder alt det, en rigtig god thriller skal. Lige fra narkokriminalitet til terroraktioner. Kaliffen er en af den slags thrilleren, der fastholder lĂŠseren, og er en absolut page-turner af de bedste.”

Sanne Seidler, 5 roser, Krimiormen.dk.

“Jeg vil anbefale Kaliffen pĂ„ det varmeste. Det er en fĂŠngslende bog.”

Ulla Weishaupt, 5/5 stjerner, Bogrummet.dk.

Om MISSIL

“De korte sĂŠtninger og det flydende oplagte sprog, er en vigtig forskel, nĂ„r jeg sammenligner med sĂ„ mange andre danske forfattere. Persongalleriet er ogsĂ„ flot komponeret, bĂ„de de enkelte personer, og som dĂ©t orkester, personerne danner. Ren rock pĂ„ en sydende scene, og man kan nĂŠppe fĂ„ nok.”

Bjarne Wildau, Hoejspaending.com

“Boy, oh boy, det er en stérk serie. “En rigtig god roman, der underholder til sidste side. Nis Jakob er et frisk pust til spéndingsscenen i DK.”

Mathias Hou,Titlen.dk

Om 1000 PISKESLAG

“BĂ„de fĂžlelser og miljĂžer beskrives flot og medrivende, og det er imponerende, at sĂ„ forskellige geografiske steder alle beskrives sĂ„ realistisk.”

Lotte Eskildsen, catsbooksandcoffee.

“Seks store stjerner ud af seks mulige for den vel gennemfþrte fortséttelse”

Henrik Blunck, bogblogger.

Om EN DØD RUSSER

"5 stjerner. Hésblésende thriller 
 rummer alt, hvad man som léser kan forlange. Der er précise persontegninger 
 fine skildringer af den henholdsvis danske og russiske virkelighed. Det gþres ikke meget bedre."

Henrik Tjalve, Dagbladenes Bureau, Fynsk Stiftidende, Jyske Vestkysten

"Den perfekte spĂŠndingsroman." 6 ud af 6 stjerner.

Henrik Blunck, Bogblogger.



4.4

84 ratings

Helene

07/01/2024

Han skriver godt og meget spĂŠndende

Casper

21/03/2023

Mere..... Kan ikke vente til 2024

Jim

18/03/2023

Endnu en spéndende og god bog 👍👍👍👍