(678)

Kiivilinnun kutsu

audiobook & e-book


Lukijoiden rakastaman historiallisen sukusaagan kolmas osa

Sarah Larkin Kiivilinnun kutsu on unohtumaton kasvutarina rakkaudesta, menetyksestÀ ja sinnikkyydestÀ Uuden-Seelannin jylhissÀ maisemissa.

Uuteen-Seelantiin naiivina nuorena morsiamena saapuneen Gwyneira McKenzien lapsenlapsenlapsi Gloria Martyn on saanut viettÀÀ idyllisen lapsuuden sukunsa omistamalla lammasfarmilla keskellÀ Uuden-Seelannin maaseutua. Kun hÀnen vanhempansa vaativat Glorian saavan sivistyneen nuoren naisen koulutuksen toisella puolen maailmaa ja lÀhettÀvÀt tÀmÀn Englantiin, joutuu hÀn jÀttÀmÀÀn taakseen kaiken rakastamansa, mukaan lukien vannoutuneen suojelijansa Jackin.

Vieraassa ympÀristössÀ kaukana kotoa Gloria tuntee olonsa yksinÀisemmÀksi kuin koskaan aiemmin. Kun kÀy ilmi, ettÀ hÀnen vanhemmillaan ei ole aikomustakaan pÀÀstÀÀ hÀntÀ takaisin rakkaaseen kotimaahansa, ottaa Gloria ohjat omiin kÀsiinsÀ ja karkaa uskomattomalle seikkailulle kohti Uutta-Seelantia.

Sarah Larkin Kiivilinnun kutsu jatkaa lukijoiden sydÀmet vienyttÀ, Uuteen-Seelantiin sijoittuvaa sukusaagaa ja vie lukijan unohtumattomalle matkalle tietÀÀn kotiin etsivÀn nuoren naisen kanssa.

Saksassa vuonna 1958 syntynyt Sarah Lark on työskennellyt opettajana, matkaoppaana sekÀ mainostoimittajana. HÀn on kirjoittanut useita Saksassa palkittuja teoksia. Nykyisin Lark asuu Almeríassa Espanjassa kissan ja neljÀn koiran kanssa. Kirjoittamisen ohella Lark hoitaa elÀkkeelle jÀÀneitÀ hevosia, soittaa kitaraa ja laulaa.

Larkin laajasta tuotannosta on aiemmin julkaistu suomeksi edellinen Uusi-Seelanti-sarja, johon kuuluvat kirjat Valkoisen pilven maa, Maorien laulu, Kiivilinnun kutsu ja Toivoa maailman ÀÀrissÀ, sekÀ kaksiosainen Jamaika-sarja, jonka kirjat ovat Tuhansien lÀhteiden saarija Punaisen mangroven saari. KevÀÀllÀ 2024 ilmestyvÀ Tulikukkien aika aloittaa toisen Uuteen-Seelantiin sijoittuvan sarjan, joka valottaa lisÀÀ maan mielenkiintoista historiaa.


Narrator: Maija Lang
Duration: