(20)

Kopterijengi T-RX 1: Vaara vuorilla

audiobook & e-book


Riemastuttava uusi lastensarja pelastusjengistÀ ja maailman parhaasta dinokopterista!

TÀstÀ uutuussarjasta ei vauhtia ja vaaratilanteita puutu! Kopterijengi T-RX kertoo elÀinlÀÀkÀriasemasta, jonka pelastajaporukka auttaa hÀtÀÀn joutuneita upean helikopterinsa avulla. Sarjan kolme ensimmÀistÀ osaa julkaistaan vuonna 2023.

KopterilentÀjÀ Reponen, elÀinlÀÀkÀri Hugo ja mekaanikko Santtu muodostavat pettÀmÀttömÀn pelastustiimin, joka on aina valmiina auttamaan hÀtÀÀn joutuneita hyvinkin tiukoista paikoista. SiinÀ heitÀ auttaa kaikkien aikojen upein helikopteri, joka on kuin sekoitus tyrannosaurus RexiÀ ja Teslaa. Tosin kopterilla on joskus tapana hajota kriittisellÀ hetkellÀ. EnsimmÀinen tehtÀvÀ vie vaarallisille vuorille, missÀ pieni kili ja sen emo ovat suuressa pulassa. Kopterijengi T-RX: Vaara vuorilla kÀynnistÀÀ kuvakirjasarjan, joka sopii kaikille seikkailijoille, sukupuolesta riippumatta. Sarjan on kirjoittanut LÀtkÀ-Lauri -hittisarjastaan tunnettu hervottoman hauska Roope Lipasti ja kuvittanut nouseva kyky Emiel Nikula. TÀmÀ sarja ei pÀÀstÀ ketÀÀn pitkÀstymÀÀn.

Roope Lipasti on monipuolinen kirjailija ja kolumnisti, joka lastenkirjailijana tunnetaan erityisesti LÀtkÀ-Lauri-sarjasta.

Emiel Inkeri Nikula on myös animaatio- ja pelialalla työskennellyt palkittu kuvittaja.


Narrator: Anssi Niemi
Duration: