(16)

Livet efter en handbok

audiobook & e-book


Precis nÀr den shoppingberoende Ida börjar ÄterhÀmta sig frÄn sin utmattning fÄr hon reda pÄ att hennes man vill skiljas. Hon behöver flytta ut frÄn deras högstatusvilla i Uppsala och plötsligt ska hon inte trÀffa sin tioÄriga dotter mer Àn varannan vecka. För att försörja sig tar hon ett deltidsvikariat i en Ica-butik.

Efter ett kort tag visar det sig att det nya livet inte Àr alltigenom hemskt. Hennes handledare Àr den yngre klimataktivisten Simon som med sin karisma fÄr henne intresserad av en ny typ av livsstil. Trots att de Àr olika dras de till varandra och nÀr Simon ger henne en handbok om hur man lever klimatvÀnligt förÀndras allt. Uppfylld av Simons personlighet antar hon utmaningen att försöka förvandla sig till klimathjÀlte. Men rÀcker det med en bok för att ifrÄgasÀtta allt hon tidigare trott pÄ? Och vad Àr det egentligen som ska stÀllas om? Hon sjÀlv eller vÀrlden hon lever i?

"Livet efter en handbok" Àr en relaterbar feelgoodroman om att utmana sig sjÀlv och lÀra sig leva med förÀndring. En berÀttelse om klimatet, kÀrlek och förÀldraskap.


Narrator: Callin Delmar
Duration: