(24)

Maailmojen murtaja

audiobook & e-book


Kuka tarttuu aseisiin, kun sankarit ovat kuolleet?

Pimeys on valtaamassa Allwardin. Viimeinen maailmat yhdistÀvÀ kehrÀ on sammunut jo tuhat vuotta sitten, ja sen myötÀ ovat katkenneet yhteydet eri ulottuvuuksien vÀlillÀ. Nyt jokin on muuttumassa. Vallanhimoinen Taristan aikoo verenperintönsÀ voimalla avata kehrÀt, vapauttaa muinaisen jumaluuden ja syöstÀ maailman kaaokseen.

Jopa syrjÀisessÀ satamakaupungissa asusteleva Corayne an-Amarat tuntee lÀhestyvÀn pimeyden. Pian totuus valkenee hÀnelle: hÀn on kehrÀverinen, Taristanin ainoa sukulainen ja muinaisen suvun viimeinen jÀsen, joka voi pelastaa tuhoaan kohti ajautuvan maailman. Avukseen Corayne saa sekalaisen seurueen: Aseenkantajan, jonka on valittava kotinsa ja kunniansa vÀlillÀ. Kuolemattoman, joka janoaa kostoa rikotun valan vuoksi. Verenhimoisen ja joukoistaan karkotetun palkkamurhaajan. Muinaisen noidan, joka verhoaa ennustukset arvoituksiksi. VÀÀrentÀjÀn, jolla on luurankoja kaapissaan. PalkkionmetsÀstÀjÀn, jolla on mielessÀ kosto.

HeidÀn julma ja voittamaton vastustajansa, HÀn Joka Odottaa, on pÀÀttÀnyt polttaa kuningaskunnat tuhkaksi. Tukenaan sillÀ on armeija, jollaista mikÀÀn maailma ei ole vielÀ nÀhnyt.

Maailmojen murtaja on Punaisen kuningattaren kirjoittajan uuden sarjan avausosa.

Victoria Aveyard on yhdysvaltalainen kirjailija ja kÀsikirjoittaja, jonka Punainen kuningatar -fantasiasarja on ollut huikea menestys. Los Angelesissa asuva Aveyard on kertonut kirjoittavansa kirjojaan14-vuotiaalle itselleen: tytölle, joka rakasti Tarua sormusten herrasta, mutta joka ei pystynyt samaistumaan sen hahmoihin.

”Klassista fantasiaa uusille lukijoille sovitettuna.” – Kirkus Review

”Kun luin Maailmojen murtajaa toivoin vain yhtĂ€ asiaa: ettĂ€ se ei koskaan loppuisi. Mestarillista fantasiaa!” – Sabaa Tahir, An Ember in the Ashes

”Uusi klassikko." – Marie Lu, Skyhunter


Narrator: Inkeri Hyvönen
Duration: