(0)

Maineen uusi aalto

E-book


Kirja pÀivittÀÀ maine-kÀsitteen sosiaalisen median aikakauteen. Maineen rakentamisen peruspilareita ovat kestÀvÀ liiketoiminta, hyvÀ julkinen elÀmÀ, kirkas yrityksen tarkoitus ja yrityskulttuurin laajeneminen yrityksen ulkopuolelle. Mainetta on johdettava tahdolla, tiedolla ja taidolla, ja maineen rakentamisen kÀytÀnnön ratkaisujen on pohjauduttava tutkimukseen ja analyyseihin, sulkematta pois tunteita.

Kun yrityksen mainepÀÀoma on joissakin tapauksissa jopa yli puolet yrityksen markkina-arvosta, maineen rakentaminen on johdon lisÀksi myös hallitusten asia. Kirja todistaa, ettÀ hyvÀ maine tuo myös rahaa.

Maineen uusi aalto sai Hopeasulka-tunnustuksen MarkkinointiviestinnÀn Toimistojen Liitto MTL:n Kultasulka-kilpailussa 2012.

Tuomariston mielestÀ Maineen uusi aalto on onnistunut jatko-osa kirjoittajien edelliselle teokselle. Maine-aihe on edelleen hÀmmÀstyttÀvÀn ajankohtainen. Kuten kirjoittajatkin toteavat: "Surullista tai riemullista on se, ettei yritysesimerkeistÀ ole viime vuosina ollut pulaa." Teos tuo ansiokkaasti maineen kÀsitteen sosiaalisen median aikakaudelle ja tarjoaa liikkeenjohdolle nÀkökulmia maineen johtamiseen.