(0)

Mellem_rum. Hvem slog Frank ihjel?

audiobook & e-book


Lix-tal 13

”Frank?” Frank svarer ikke. Han prĂžver at rejse sig. Men benene kan ikke bĂŠre. Han falder. Raller, da han rammer jorden. Huden har en blĂ„lig farve. Hans krop giver et spjĂŠt. To. SĂ„ ligger han stille.

Hele 9.y glor. Glor pÄ deres dÞde lÊrer.

Midt pĂ„ det grĂžnne grĂŠs sidder 9.y. 25 elever. En enkelt lĂŠrer. Det er snart tid til at sige farvel i 9.y – de fleste siger farvel til skolen, men en enkelt skal sige farvel til livet.

Det virker ellers som sÄdan en dejlig dag. Solen stÄr hÞjt pÄ en skyfri himmel. Frank raller. Giver et par spjÊt. SÄ ligger han stille.

Hele klassen ved, hvad Frank er dÞd af. Og politiet kommer ogsÄ til at finde ud af det. De vil tale med alle sammen. Bore i, hvem der kan have gjort det. Hvem der har et motiv.

Det er der vist mange, der har. Men hvem slog ham ihjel?

Hvem slog Frank ihjel? er en del af serien MELLEM_RUM, som er en serie af lette kortromaner til udskolingen. Fortalt helt enkelt og skrevet af etablerede forfattere med fingeren pÄ pulsen. Mange unge med forskellige former for lÊsevanskeligheder synes, at de har svÊrt ved at finde alderssvarende og fede bÞger, der passer til dem. Derfor har vi sammen med organisationen LÊs for Livet interviewet en masse unge om, hvad de gerne vil lÊse. BÞgerne i serien er lavet med udgangspunkt i disse interviews, og bÄde indhold og form er af hÞjeste kvalitet. Overskuddet fra seriens fÞrste tre titler er doneret til LÊs for Livet.

Alle bÞgerne i serien har et lix-tal pÄ mellem 10 og 15.