(209)

Merkitty mies

audiobook & e-book


Menestys ei tule koskaan ilmaiseksi.

Matti Laineen rikosromaani Merkitty mies on toinen osa rikollispomoksi edenneen Elias Vitikan tarinaa.

Veneiden salakuljetukseen sekaantunut ex-huippujÀÀkiekkoilija Elias Vitikka joutuu törmÀyskurssille Helsingin alamaailman kanssa. HÀnet pyydetÀÀn selvittÀmÀÀn nuoreen jÀÀkiekkolupaukseen kohdistuvaa uhkausta. Elias joutuu bisneskumppaneineen tiukkaan vÀlikÀteen kilpailevien tahojen puristuksessa. HÀn saa kokea, ettÀ likaista peliÀ osataan pelata kaikkialla, jÀÀkiekkokaukaloista aina Eduskuntataloon asti.

Petoksen hinta on kova, ja mikÀÀn ei ole varmaa Eliaksen joutuessa napit vastakkain rikollisjÀrjestöjen kovimpien tekijöiden kanssa. Menneisyyden haamutkaan eivÀt suostu jÀttÀmÀÀn hÀntÀ rauhaan pelikellon tikittÀessÀ vÀÀjÀÀmÀttömÀsti kohti nollaa.

Matti Laine (s. 1976) on helsinkilÀinen kirjailija, kÀsikirjoittaja ja nÀyttelijÀ. KÀsikirjoittajana hÀnet tunnetaan mm. Kultainen Venla -palkitusta Paratiisi-tv-sarjasta. Vuosien varrella Laine on myös nÀytellyt useissa tv-sarjoissa, elokuvissa ja teatteriproduktioissa.

Kuolemanloukku on kuudes osa Elias Vitikasta kertovassa monikerroksisessa ja nopeakÀÀnteisessÀ rikosromaanisarjassa. Edelliset osat ovat Pahojen miesten seura, Merkitty mies, Pahuuden hinta, Tappajan vaisto ja Pelon liekit.


Narrator: Ville Tiihonen
Duration: