(0)

Metalliveljet

E-book


Turskamaahan kesÀksi? Harri ei ikinÀ nielisi faijan "yllÀtystÀ"! Paitsi ettÀ vaihtoehdot ovat vÀhissÀ: joko Norjaan tai vanhempien kanssa SysmÀn kÀsityömessuille.

SetÀnsÀ luona Oslossa kesÀÀ viettÀvÀ Ville saa seuraa Suomesta. Vitsi mikÀ muumiomongoloidi, hÀn ajattelee nÀhdessÀÀn Harrin. Soittakaa rock-poliisi ja viekÀÀ tÀÀ hombre sÀilöön. Syyte on cooliuden tÀydellinen puute ja rangaistus elinkautinen.

Mutta pojilla on paljon yhteistÀ. Kumpikin pitÀÀ kauniista tytöistÀ, ja kumpaankin on iskenyt metallimania. Rockin historiassa kÀÀnnettÀisiin kohta uusi sivu!

Poikien juoneen liittyvÀt kiinteÀsti myös enkelin lailla kitaraa soittava irakilainen Hachemi ja hÀnen sairaan hyvÀnnÀköinen siskonsa. SekÀ Cobras-korstot, joiden mielestÀ Norja kuuluu norjalaisille.

"Halmeen kirja on yhdistelmÀ bÀndikirjaa, jÀnnitysromaania ja kasvukertomusta. Pohjalla kulkee aidosti jÀnnittÀvÀ tarina kaupunkia hallitsevasta rasistijengistÀ, jota vastaan poikien bÀndi kÀy. Jokaisen on valittava oma tiensÀ ja omat arvonsa. Vaikeinta on elÀÀ ne todeksi oikeassa elÀmÀssÀ. - KeveyttÀ tuo huumori, armoton lÀpÀnheitto poikien kesken." - Finlandia Junior -palkintoraati 2009

TÀmÀ sÀhkökirja toimii ePub-formaattia tukevilla lukuohjelmilla.