(32)

Mindfucker

audiobook


Den perfekta stormen Àr pÄ vÀg. Neurokirurgen Jan-Olof har planerat allt in i minsta detalj. Ingenting fÄr lÀmnas Ät slumpen - hans kontrollbehov tillÄter det inte. Han Àr en produkt av sitt förflutna. Resultatet av en uppvÀxt fylld av skamkÀnslor och mindervÀrdeskomplex. En psykiskt sjuk mamma formade hans kvinnoförakt - nu driver det honom mot det slutgiltiga mÄlet: Ingreppet med stort I.

Helenas liv Àr pÄ vÀg att helt gÄ upp i sömmarna. Det efterlÀngtade barnet blev slutet pÄ hennes Àktenskap. Nu plÄgas hon dessutom av en fruktansvÀrd, onaturlig huvudvÀrk som ingen tycks ta pÄ allvar. Vad Àr det som hÀnder? NÀr orsaken till slut uppdagas orkar hon inte lÀngre med verkligheten och flyr in i fantasin pÄ en dejtingsajt under den falska identiteten Charlotte. NÀr hon en dag kommer i kontakt med ledarskapskonsulten Hans fÄr hon sig en ordentlig tankestÀllare. Borde hon tala om för honom vem hon egentligen Àr? Och Àr han verkligen den han utger sig för att vara?

Susanna Hjertonsson, född 1967, Àr en svensk kommunikationsrÄdgivare och författare frÄn Blekinge. Hon bor numera i Stockholm och slÀppte debutromanen "Mindfucker" Är 2021. Mindfucker Àr en social thriller om nÄgra mÀnnsikor i vÄr samtid och om den desperation som kan födas ur utanförskap, ensamhet och kÀnslan av att sakna vÀrde. Idén till boken föddes nÀr hon sjÀlv behandlades för en hjÀrntumör. Den tryckta utgÄvan av boken Àr utgiven pÄ förlaget Ekström & Garay.


Narrator: Helena Lewin
Duration: