(3)

Mord efter bogen : En Vera Stanhope-krimi

audiobook & e-book


En mordsag viser sig at trÊkke trÄde helt hjem til kriminalkommissÊr Vera Stanhopes egen hoveddÞr, og hendes professionelle tilgang bliver sat pÄ prÞve.

Det er ikke sÄ ligetil at komme ind pÄ livet af den bryske kriminalkommissÊr Vera Stanhope, men hendes naboer, Jack og Joanna, er alligevel blevet en slags venner, godt hjulpet pÄ vej af vin og samtaler sent pÄ aftenen. Da Joanna forsvinder og senere viser sig at vÊre involveret i en mordsag, bliver det kompliceret for Vera.

En dag dukker Joanna op pÄ et retreat for forfattere, snart finder man ogsÄ et lig, og da Joanna befinder sig pÄ gerningsstedet med en kniv i hÄnden, bliver hun straks mistÊnkt. Selvom Vera godt er klar over, at hun har et tÊt forhold til den mistÊnkte, har hun svÊrt ved at overdrage sagen til andre.

Vera er typen, der aldrig har fulgt de skrevne regler, og denne sag er simpelthen for fristende, men hun mÄ balancere sine egne fÞlelser og motiver med en professionel tilgang til efterforskningen for at finde morderen. En morder, der lader sig inspirere af forfatternes egne fortÊllinger 


“Et subtilt og komplekst mysterium ... Den elskelige Vera og hendes karakteristiske syn pĂ„ verden fĂ„r denne serie til at skille sig ud.” PUBLISHERS WEEKLY


Narrator: Grete Tulinius
Duration: