(11)

Morsian

E-book


Ludwik Kuzminski on ollut suuren osan elÀmÀstÀÀn vain epÀonnistumisistaan kuuluisa hulttio. Viimeisen kymmenen vuoden aikana hÀn on viimein lakannut etsimÀstÀ hyvÀksyntÀÀ isÀltÀÀn ja tekemÀstÀ virheitÀ. HÀn on perustanut kukkakauppaketjun, joka tarjoaa myös juhlasuunnittelua.

Olivia Haavisto on epÀtavallisen haluttomalta ja takakireÀltÀ vaikuttava morsian, mutta Ludwik onnistuu myymÀÀn naiselle pienen suunnittelupaketin. SiinÀ ei ole mitÀÀn erikoista. HÀn on taitava myyntimies. Se sen sijaan on ennenkuulumatonta, ettÀ hÀn ei saa Oliviaa mielestÀÀn ja ottaa keskellÀ pahinta sesonkia Olivian pienet hÀÀt omalle vastuulleen.

Kun hÀn on aikeissa esitellÀ pieniin juhlatilaisuuksiin vuokraamaansa Suomen kotiaan Olivialle, hÀntÀ kohtaa yllÀtys. Talossa on vieraita eikÀ suinkaan ketÀ tahansa vieraita vaan hÀnen isÀnsÀ mafiaimperiumin taistelijoita. Olivia on lakinainen, joka pystyy pÀÀttelemÀÀn nopeasti, ettÀ tekeillÀ on jotain hÀmÀrÀÀ ja hÀn uhkaa mennÀ poliisin puheille.

HÀn meneekin, mutta jollain kumman tavalla hÀn palaa Ludwikin elÀmÀÀn kerta toisensa jÀlkeen kuin bumerangi. Samalla tavalla palaavat myös vaikeudet. Ludwik on jo lapsena sysÀtty syrjÀÀn rikollisen sukunsa bisneksistÀ, mutta nyt hÀnkin joutuu avustavaan rooliin, kun isÀn organisaatiota uhkaa kilpaileva jÀrjestö.

Ludwik taitelee orastavan rakkauden ja sukulaisiaan kohtaan tuntemansa lojaaliuden vÀlimaastossa, kunnes rÀjÀhtÀÀ. Tavalla, jota kukaan ei osaa odottaa.