(0)

Okulus ja teatteri Outo

audiobook


NeljÀs Okulus-seikkailu on kirjoitettu yhteistyössÀ nuorten lukijoiden kanssa! Teatterihullu opettaja johdattaa etsivÀkerhon kadonneen Sohvi-koiran jÀljille.

Aada ja Roope aloittavat viidennen luokan ja heitÀ odottaa uusi opettaja Pekka Neilikka, joka osoittautuu teatterihulluksi. Heti syksyn alkajaisiksi luokka saa tehtÀvÀkseen kirjoittaa nÀytelmÀn. Kesken kirjoittamisen alkaa tapahtua kummia, kun kuvaan astuu teatteri Outo maagisine hahmoineen.

Onko Neilikalla taikavoimia vai onko kaiken takana hÀnen salaperÀinen ystÀvÀnsÀ Mattaleena Spirello? Ja kenellÀ on sormensa pelissÀ, kun Aadan koira Àkisti katoaa? Aadan, Roopen ja Siirin etsivÀtoimisto Okulus huomaa olevansa keskellÀ mystisempÀÀ arvoitusta kuin koskaan aikaisemmin. Sarjassa ovat aiemmin ilmestyneet: Okulus ja yöihmiset Okulus ja Livian talo Okulus ja Omenamökin salaisuus

Johanna Venho on kirjoittanut monipuolisesti runoja, lastenkirjoja ja proosaa. Sarjan avausosa Okulus ja yöihmiset voitti Arvid Lydecken -nuortenkirjapalkinnon (2003).


Narrator: Annu Valonen
Duration: