(5)

Operaatio Uusikuu

audiobook & e-book


Katakajakarin kesÀleiri saa odottamattoman kÀÀnteen, kun erikoinen kalastaja syyttÀÀ Ilonaa noituudesta. TytöllÀ on otsassaan sirpinmuotoinen syntymÀmerkki, jonka mies yhdistÀÀ saarella kokoontuneeseen noitapiiriin. Onpa kuulle uhrattu aikoinaan joku hevonenkin... Hummarit joutuvat vetÀmÀÀn yhtÀ köyttÀ, kun Katajakarin historiasta löytyy toinen toistaan omituisempia tietoja ja Ilonan hoitohevonen Topaz loukkaantuu epÀilyttÀvÀsti.

Nuorten heppasarjan kolmas osa tarjoilee jÀnnittÀviÀ hetkiÀ kesÀleirillÀ! Noituussyytökset vaihtuvat saaren menneisyyden penkomiseen, eivÀtkÀ Hummarit vÀlty tÀllÀkÀÀn kertaa kiperiltÀ tilanteita, jotka vaativat saumatonta yhteistyötÀ.

Hummarit

Valloittava, nuorille suunnattu sarja kertoo Hummareista eli Katajan tallin heppatytöistÀ, jotka tukevat toisiaan kiperissÀ tilanteissa.

Maria Kupias on oikealta nimeltÀÀn kokenut kirjailija ja kÀsikirjoittaja Anniina Holmberg. Holmberg on opiskellut kirjallisuustiedettÀ sekÀ teatterialaa, ja monipuolinen kirjailija on kirjoittanut niin televisiosarjoja kuin lasten- ja nuortenkirjoja, autofiktiota kuin tietokirjallisuuttakin.


Narrator: Saara Lehtonen
Duration: