(4)

Ostekartellet

audiobook


Swingerklub, svampe-te, nøgenyoga, baconleverpostej, skedesvamp og alt for meget ost ... Jessica Munch pakker ikke noget ind, og hun vil pü ingen müde ligne normalen. Nogle vil mene, at hun er et egoistisk menneske, som ikke besidder den mindste empati. Andre vil mene, at hun er et fantastisk menneske, som hviler i sig selv og lever i nuet. Selv mener Jessie, at hun er det mest velskabte og misundelsesvÌrdige eksemplar pü kloden. Med sig selv som tÌtteste ven og et par stykker i sin nÌrhed vÌlter hun rundt i flere oplevelser end den gennemsnitlige kvinde pü hendes alder.

Jessie søger ikke kærligheden og hader ordet forelskelse. Hun vil være fri for alt, der hedder villa, vovse og Excel-budget. Desværre sker der noget uventet – som der ofte gør for den type – og Jessie ender ikke ufrivilligt i et trekantsdrama.

Ostekartellet er en selvstÌndig efterfølger til romanen Düsemakrellen. Du tages med pü en skør og underholdende rutsjebanetur, hvor du bare skal lÌse, grine og müske lade dig inspirere. Det er ikke altid for sarte sjÌle, og anstødeligt sprogbrug forekommer, men hvis du ikke er sippet, sü god lÌselyst!

Mary Uhrenholt er forfatter og blogger og bosat i København K med sin familie.


Narrator: Rie Sørensen
Duration: