(0)

Radikaali uudistuminen

E-book


Nopeasti muuttuvassa ja epĂ€varmassa maailmassa kyky uudistua mÀÀrittÀÀ yritysten tulevaisuutta. Radikaali uudistuminen – miten johtaa murroksessa tarjoaa uudistumiseen uusia nĂ€kökulmia ja vĂ€lineitĂ€. Teoksessa perehdytÀÀn yritysten uudistumisen esteisiin, tarpeisiin ja mahdollisuuksiin. Erityisesti pohditaan, minkĂ€laista uutta ihmislĂ€htöistĂ€ ajattelua, osaamista ja johtamista murroksessa ja liiketoiminnan kehittĂ€misessĂ€ tarvitaan.

Jotta ihmiset voivat toimia työyhteisössÀ kumouksellisesti, myös johtamisen on radikalisoiduttava. Kirja on tarkoitettu yrityksille, jotka pyrkivÀt kehittÀmÀÀn tuloksellista mutta samanaikaisesti radikaalisti innovoivaa liiketoimintaa. LisÀksi se on suunnattu kaikille johtajille ja asiantuntijoille, jotka rakentavat rohkeasti ajattelevia ja radikaalisti innovoivia työyhteisöjÀ. Kirja perustuu ajankohtaiseen tutkimukseen, jonka havainnot syventÀvÀt ymmÀrrystÀ ihmisten johtamisesta pandemian jÀlkeisinÀ muutosaikoina. Teoksesta on hyötyÀ kaikille, jotka haluavat kyseenalaistaa ajatteluaan, uudistaa organisaatioita ja toimintatapoja, kehittÀÀ uusia tuotteita ja palveluja tai rakentaa tulevaisuuden yrityksiÀ.

Kirjassa on paljon kÀytÀnnön esimerkkejÀ liiketoimintajohtajien kokemuksista ja nÀkökulmista. SiinÀ myös esitetÀÀn havainnollisesti ytimekkÀitÀ tapauskuvauksia ja annetaan raikkaita ideoita johtamisen kehittÀmiseen. Lukujen loppuun on koottu avainkysymykset johdolle, ja ne on myös yhdistetty kirjan loppuun yhteistÀ tekemistÀ inspiroivaksi työkaluksi.

Valtiotieteiden tohtori Nando Malmelin työskentelee tÀlle hetkellÀ VTT:llÀ työelÀmÀprofessorina.

HÀn on aikaisemmin toiminut Professor of Practice -toimessa johtamisen laitoksella Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa. LisÀksi hÀn toimii myös viestinnÀn ja mediatutkimuksen dosenttina Helsingin yliopistossa.