(33)

Red Rising 3 - Morgenstjernen

audiobook & e-book


MORGENSTJERNEN er tredje og sidste del af fortÊllingen om den loyale og hÄrdtarbejdende Darrow, der ikke skyr nogen midler for at gÞre det rigtige.

Darrow Þnskede intet andet end at leve i fred, men hans fjender bragte ham krig. De Gyldne forlangte hans lydighed, slog hans kone ihjel og gjorde hans folk til slaver. Men Darrow er fast besluttet pÄ at kÊmpe imod. Han har sat alt pÄ spil for at infiltrere det Gyldne Rige. Han har overlevet kappestride blandt rigets mÊgtigste krigere. Han har kÊmpet sig til tops i hierarkiet og ventet tÄlmodigt pÄ at sÊtte revolutionen i gang - en revolution, som vil ÞdelÊgge hierarkiet indefra.

Serien RED RISING er en fabelagtig dystopi, som fans af THE HUNGER GAMES og GAME OF THRONES vil elske at lĂŠse!


Narrator: Lars Thiesgaard
Duration:

4.7

33 ratings

Anonymous

29/04/2023

Det krÊver mod og hjerte og blod og smerte at bringe fred og social retfÊrdighed til hele vores solsystem, og det er vidunderligt, at Pierce Brown, Darrow, Mustang og hylerne og alle deres venner lykkes med den storslÄede mission, uden at den bliver forudsigelig for slet ikke at sige patetisk. Eventyrlig bogserie, og fremragende fortolket i sin danske oversÊttelse og indtaling.

Lars

22/03/2022

En utrolig afslutning med intensiv spÊnding, chokerende overraskelser, medfÞlende optrin, selvopofrelser og tragedier pÄ intet mindre end et EPISK mestervÊrk! Lars Thiesgaard er perfekt som oplÊser.