(470)

Riista

audiobook & e-book


Arktinen ihmisjahti alkakoon.

Kun Elizabeth Caspersen löytÀÀ jÀrkyttÀvÀn videotallenteen edesmenneen isÀnsÀ kassakaapista, hÀn pÀÀttÀÀ palkata yksityisetsivÀ Michael Sanderin. Videolla nÀkyy raaka ja organisoitu ihmismetsÀstys arktisessa maastossa, ja Elizabethin isÀ on mukana jahdissa, joka pÀÀttyy nuoren miehen kuolemaan. Elizabeth pelkÀÀ videon tuhoavan hÀnen isÀnsÀ kansainvÀlisen yrityksen.

Michael Sander, entinen poliisi ja sotilas aloittaa tutkimukset ja pÀÀtyy monin tavoin ongelmalliseen yhteistyöhön rikoskomisario Lene Jensenin kanssa. Kaksikko löytÀÀ itsensĂ€ mielipuolisesta rikollisuuden maailmasta. He joutuvat kĂ€yttĂ€mÀÀn kaiken kokemuksensa paljastaakseen totuuden salaisesta ihmisjahteja jĂ€rjestĂ€vĂ€stĂ€ organisaatiosta. Pian he kamppailevat myös omasta hengestÀÀn – Sander ja Jensen huomaavat olevansa seuraavan metsĂ€styskierroksen riistaa


Riista aloittaa Steffen Jacobsenin huippusuositun trillerisarjan yksityisetsivÀ Michael Sanderista ja rikoskomisario Lene JensenistÀ.

Steffen Jacobsen on tanskalainen kirurgi ja menestyskirjailija, joka on työskennellyt suuren osan elÀmÀstÀÀn Grönlannissa ja Pohjois-Norjassa. HÀn teki suuren lÀpimurtonsa romaanillaan Riista, joka aloittaa huippusuositun rikossarjan Michael Sanderista ja Lene JensenistÀ. Steffen Jacobsenin teokset ovat kerÀnneet vankan lukijakunnan Euroopassa, Yhdysvalloissa, Japanissa, Kiinassa ja Taiwanissa, ja niistÀ on myyty elokuvaoikeudet.


Narrator: Markus Niemi
Duration: