(6)

Rikotun rakkauden talo

E-book


Menneisyyden traumoja ja vaikeita valintoja.

Ilona Saares on pidetty hoitaja vanhustenosastolla. TyössÀÀn viihtyvÀ nainen on ystÀvystynyt muistisairaan Jenny-rouvan kanssa ja kuuntelee mielellÀÀn tÀmÀn tarinoita vanhoista ajoista. NiinpÀ rouvan kuolema koskettaa paitsi hÀnen lÀheisiÀÀn, myös Ilonaa. Vaikka osastolla on totuttu menetyksiin, tÀmÀ tuntuu erityisen raskaalta.

TöistÀ kotiin tullessaan Ilona saa miesystÀvÀnsÀ rysÀn pÀÀltÀ kiinni pettÀmisestÀ. Eron myötÀ elÀmÀ menee uusiksi, ja mÀÀrÀaikainen työ osastollakin pÀÀttyy pian. YllÀttÀen Jenny-rouvan tytÀr ottaa Ilonaan yhteyttÀ ja tarjoaa työtÀ poikansa perheessÀ. MikÀ onnenpotku! Maisemanvaihdos saa Ilonan ajatukset pois erosta, ja isoisoÀitinsÀ mukaan nimetty Jenny-tyttö hurmaa Ilonan heti. Pian hÀn saa kuitenkin huomata, ettei kaikki ole kohdallaan. PerhettÀ vuosia sitten kohdannut onnettomuus kummittelee edelleen arjen taustalla, ja etenkin perheen Àiti Laura kÀyttÀytyy omituisesti. MitÀ onnettomuuspÀivÀnÀ oikeasti tapahtui?

Virpi Anders kirjoittaa jÀnnittÀviÀ romanttisia romaaneja, jotka yhdistelevÀt rikosmysteereitÀ ja romantiikkaa vetÀvÀllÀ tavalla.