(0)

Rosita reser : den perfekta guiden för din barnsemester

E-book


"Med boken Rosita reser fÄr vi ett samlat grepp om resmÄlstips, praktiska fakta och mÀngder med inspiration för ressugna barnfamiljer. Uppslag och reseberÀttelser Àr anpassade till olika Äldrar pÄ barnen - frÄn liten baby till tweenie [...] Boken ger en god vÀgledning/checklista om man vill undvika de vÀrsta missarna med packning, handbagage och inte minst orealistiska förvÀntningar pÄ hur semestern kommer att bli. Boken Àr vÀlskriven och innehÄller mÀngder med familjefoton frÄn olika semestrar frÄn bÄde traditionell charter till egenpaketerade resor [...] Framförallt ger Rosita reser reslust och inspiration till att vÄga ta ut svÀngarna med barnen pÄ semestern."

Therese Nordholm, BTJ

Packa pappas kappsĂ€ck och ge er ut pĂ„ smĂ„ och stora Ă€ventyr! VĂ„gar vi Ă„ka ivĂ€g med vĂ„r lilla guldklimp? Hur reser vi smartast för att tillgodose bĂ„de barnens och de vuxnas behov? Är det ens möjligt att njuta av en semester tillsammans med ett gĂ€ng barn i olika Ă„ldrar och med olika viljor?

Att Äka ivÀg med smÄ resenÀrer kan vara utmanande, men med rÀtt förberedelser och instÀllning har ni alla möjligheter att fÄ en riktig drömsemester. Oavsett om ni Äker med ett spÀdbarn eller med hela tjocka slÀkten pÄ en generationsresa.

Rosita Lincoln Àr trebarnsmamman som gjort fler Àn 30 resor tillsammans med sina barn. I Rosita reser - den perfekta guiden för din barnsemester bjuder hon pÄ tips och rÄd som sÀtter guldkant pÄ er semester. HÀr fÄr ni till exempel veta nÀr det Àr smartast att resa under Äret och i takt med barnens rytm. Ni fÄr lÀra er att packa en smidig resvÀska, ett barnvÀnligt handbagage och hur ni bÀst förbereder er för en trygg och upplevelserik fÀrd. Boken innehÄller ocksÄ tips pÄ bÄde nÀra och lÄngvÀga resmÄl som passar hela familjen. Trevlig resa!