(152)

Ruukinkartanon rouva: Suuriruhtinaanmaa 2

audiobook & e-book


Onko rakkaus riittÀvÀ suoja kovassa maailmassa?

Junia Nassau on kÀÀntÀnyt uuden sivun elÀmÀssÀÀn. Taakse on jÀÀnyt ylellinen elÀmÀ Pietarissa ja tilalle on tullut rakkaus. Junia on solminut avioliiton Joakim Reinmarkin, nuoren köyhÀn upseerin, kanssa ja odottaa hÀnelle lasta.

Onni ei kuitenkaan ole tÀydellistÀ. Suku paheksuu jo kertaalleen eronnutta naista, ja köyhyys hankaloittaa nuorenparin arkea routavuosien kurjistamassa Suomessa. Junian ja Joakimin yhteinen tarina on jo saamassa lopun, kun odottamaton kÀÀnne vie Junian rappeutuneen ruukinkartanon asujaksi.

Suuriruhtinaanmaa-trilogian toisessa osassa 1900-luvun alun Helsinki ja Hangon romanttinen pensionaattielÀmÀ, routavuosien dramaattiset tapahtumat sekÀ vanha ruukinkartano villiintyneine puutarhoineen luovat elÀvÀt puitteet Junian, uljaan ja uskaliaan aatelisneidon tarinalle.

Nelikymmenvuotisen kirjailijanuransa aikana Pirjo Tuominen on julkaissut yli viisikymmentÀ teosta, joista suurin osa on historiallisia romaaneja. HÀnen teoksensa elÀvÀt uutta nousukautta, tuhannet uudet lukijat uppoutuvat maamme historian pyörteisiin Tuomisen tarinoiden lumoamina.


Narrator: Jenni Sainio
Duration: