(8)

Salaisuus varjossa

audiobook & e-book


Maria Gripen ajattoman klassikon paluu!

MikÀ on totuus Carolinista, ja kuka on varjo vanhassa valokuvassa? Mukaansatempaava tarina kaikenikÀisille kiehtovan mystiikan ystÀville.

EletÀÀn 1900-luvun alkua. 14-vuotiaan Bertan kotiin saapuu kuutamoisena syysyönÀ uusi palvelustyttö. SalaperÀinen Carolin saa hetkessÀ koko perheen otteeseensa: hajamielisen tiedemiesisÀn, avuttoman Àidin, pikku Nadjan ja naurettavan, rakastuneen nuoren Rolandin. Vain taloudenhoitaja Svea kokee asemansa uhatuksi ja vihjailee tulokkaasta ikÀviÀ asioita. Berta janoaa kiihkeÀsti Carolinin ystÀvyyttÀ, mutta saa havaita, ettÀ tytössÀ on jotakin torjuvaa. Minne Carolin katoaa öisin?

Maria Gripe (1923-2007) oli kansainvÀlisesti tunnettu ruotsalainen lasten- ja nuortenkirjailija, joka teki lÀpimurtonsa 1960-luvun alussa Josefin-romaaneilla. YhteensÀ hÀn kirjoitti 38 kirjaa, joita on kÀÀnnetty 29 kielelle. Gripe on saanut lukuisia palkintoja kirjoistaan sekÀ Ruotsissa ettÀ ulkomailla. Gripe tunnetaan myös mystisen, yliluonnollisia teemoja sisÀltÀvÀn Varjo-sarjan tekijÀnÀ. TÀmÀ neliosainen romaanisarja julkaistiin suomeksi 1980-luvulla ja se on vakiinnuttanut asemansa lukijoiden unohtumattomana suosikkina.


Narrator: Elisa Salo
Duration: