(114)

Salatuimpaan saakka

audiobook & e-book


Viides Pesos-dekkari paneutuu ministerin epÀilyttÀviin liiketoimiin.

Kun ministeri ostaa TyyskÀlÀn kartanon idyllisen pikkujÀrven rannalta, hÀnen parikymppiset pojankoltiaisensa aiheuttavat komisario Pesoselle jatkuvaa pÀÀnvaivaa. Mutta mikÀ on saanut silmÀÀtekevÀn poliitikon muuttamaan maalle Jumalan selÀn taakse? Vaikka ministerin uuden tontin rantaviivan pituus on hulppea, itse kartano ei ole kovin hyvÀkuntoinen, pikemminkin rötiskö. Lopulta huhupuheet yltyvÀt, kun kartanon myynyt TyyskÀlÀkin katoaa jÀlkiÀ jÀttÀmÀttÀ.

Komisario Pesonen tulee vedetyksi mukaan kartanon omituiseen tapaukseen. Millaisia bisneksiÀ ministeri oikein puuhaa kulissien takana?

Kiitetty kotimainen dekkarisarja seuraa komisario Paavo Iisakki Pesosen tutkimuksia. Pesonen on omaperÀinen pohdiskelija, jolla on erityinen taito vaistota epÀiltyjen todelliset tunteet. Pesosen työparina toimii suomenruotsalainen rikoskonstaapeli Gunnar Oljemark.

Risto Juhani (1934-2013) oli suomalainen taiteilija, teatteriohjaaja sekÀ erityisesti rikoskirjallisuuteen erikoistunut kirjailija. Juhanin tunnetuimpiin teoksiin kuuluu kuusiosainen rikoskomisario Pesosen tutkimuksia seuraava dekkarisarja.


Narrator: Panu Vauhkonen
Duration: