(0)

Salvadorena

E-book


I Salvadoreña tager Samartin os med pÄ en ny eksotisk rejse i en smuk og farverig roman.

SÞster, hvad ville du rÄde en til, som var tvunget til at vÊlge mellem Êrlighed og kÊrlighed?" Ana stÄr overfor et af sine vanskeligste valg. Efter at vÊre flygtet fra borgerkrigen i El Salvador til et kloster i USA, mÄ hun modvilligt fortsÊtte sit livs rejse. Hun fÄr job som barnepige hos den konfliktfyldte familie Trellis, en familie fanget i et overfladisk rigmandsliv i Californien. Trods egne fÞlelsesmÊssige sÄr er Ana i stand til at give omtanke og lindring, og til slut finder hun kÊrligheden, hvor hun mindst ventede det.

Cecilia Samartin (1961) er fĂždt i Cuba, men voksede op i Los Angeles, idet hendes forĂŠldre flygtede fra revolutionen. Hun er uddannet psykolog fra UCLA og arbejder som socialarbejder blandt mellem-amerikanske indvandrere sidelĂžbende med sit virke som forfatter.

Cecilia Samartin har hĂžstet bĂ„de anmelderroser og flere priser, og hendes bĂžger er solgt til oversĂŠttelse i en rĂŠkke europĂŠiske lande. I Norge har Cecilia Samartins bĂžger toppet bestsellerlisterne i de senere Ă„r og har solgt i nĂŠsten 500.000 eksemplarer. Dermed har Samartin ”slĂ„et” bĂ„de Dan Brown og Stieg Larssonverig roman.mmehjerte.