(5)

Samleren

audiobook & e-book


Jagten pÄ forsvundet Vermeer-maleri bringer Gabriel Allon til Danmark

Efter mordet pÄ en sydafrikansk skibsmagnat kommer Kunstpolitiet pÄ sporet af et stjÄlet maleri. Og selvfÞlgelig fÄr de brug den legendariske spion og kunstrestaurator, Gabriel Allon, til at lÞse opgaven.

Maleriet er Koncerten af Johannes Vermeer, ét ud af 13 kunstvÊrker stjÄlet fra Bostons Isabella Stewart Gardner Museum i 1990. Gabriel Allon slÄr sig sammen med den danske hacker og mestertyv Ingrid Johansen og opdager, at maleriet har skiftet hÊnder som en del af en ulovlig forretningsaftale til flere milliarder kroner.

Det forsvundne mestervÊrk er omdrejningspunktet i en sammensvÊrgelse, der, hvis den lykkes, kan sende verden ud i en konflikt af apokalyptiske proportioner. For at forpurre planen mÄ Gabriel foretage sit eget dristige rÞveri, men trÊder han forkert, hÊnger millioner af liv i en tynd trÄd.

DANIEL SILVA har vundet en lang rĂŠkke priser og ligget pĂ„ fĂžrstepladsen pĂ„ New York Times’ bestsellerliste i mange Ă„r. Han er bedst kendt for sin mangeĂ„rige serie af spĂŠndingsromaner med mesterspionen og kunstkonservatoren Gabriel Allon. Silvas forfatterskab hĂžster stor anerkendelse rundt om i verden, og bĂžgerne er oversat til mere end 30 forskellige sprog.

***

Om PortrĂŠt af en ukendt kvinde

★★★★★

”Imponerende plot og en pragtfuld dialog.”

– Jyllands-Posten


Narrator: Thomas Gulstad
Duration:

4.6

5 ratings

Lene

30/03/2024

Daniel Silva i topform. Forrygende plot og dialogen gennem hele bogen er veloplagt. God lĂŠsning.

Freja

24/03/2024

DesvÊrre meget tÊt pÄ virkeligheden