(13)

SINGING BOWL MEDITATION. Volym 2. Meditation, avslappning och stresshantering.

audiobook


SINGING BOWL MEDITATION. Volym 2. Meditation, avslappning och stresshantering med tibetanska klangskÄlar, havsvÄgor och regn. Ljudterapi för dig som kÀnner dig stressad, trött, utbrÀnd, utmattad, nervös, nedstÀmd, orolig, eller vill fÄ hjÀlp att sova.

Ljudterapi med tibetanska klangskĂ„lar Ă€r en urĂ„ldrig form av meditation. De första skĂ„larna tillverkades av en legering av olika metaller och anvĂ€ndes redan för 6000 Ă„r sedan i FjĂ€rran Östern. Numera anvĂ€nds klangskĂ„lar över hela vĂ€rlden för healing, meditationsĂ€ndamĂ„l, avslappning, stresslindring och djupandning.

De lugnande ljuden i denna ljudbok av naturljuden frÄn havsvÄgor och regn, kombinerat med ljuden frÄn tibetanska klangskÄlar, skapar en fridfull atmosfÀr. Ljuden harmoniserar och medverkar bland annat till stresslindring och djup avslappning.

Allt levande har vibrationer. Vi lever i ett universum av ljud och vi kan betrakta oss sjÀlva som ett varande av ljud. Alla vÄra kÀnslor, tankar och fysiska tillstÄnd kan beskrivas som vibrationer. NÀr vi Àr vÀlmÄende och glada skapas symfonier, nÀr vi drabbas av ohÀlsa och depression skapas disharmonier.

Tibetanska klangskÄlar, som kan vara metall- eller kristallskÄlar, Àr ett av de starkaste musikinstrumenten för lÀkning av kroppsliga disharmonier med hjÀlp av ljudterapi och vibrationer.

Ljuden Ästadkoms antingen genom att slÄ pÄ sidan av skÄlen med en trÀklubba alternativt en vadderad klubba eller genom att gnugga klubban runt kanten. Denna friktion skapar i sin tur vibrationer och efterföljande resonans. Att kombinera ljuden med naturljud som havsvÄgor och regn förbÀttrar hÀlsa och vÀlmÄende.

Fördelar med Singing Bowl terapi:

1. Djup avslappning & stressreducering. NivÄerna av stresshormonet kortisol sÀnks.

2. Balanserar hela chakrasystemet. Chakra, Àr energivirveln genom vilken energin flödar fritt genom kroppen. Vibrationen som produceras av skÄlarna balanserar chakrasystemet, men hjÀlper ocksÄ till att koordinera varje cell i kroppen.

3. Tar bort blockeringar och gifter. Singing Bowl terapi möjliggör djup avslappning av bÄda sidor av hjÀrnan vilket stimulerar frigörande av blockerade kÀnslor och eliminering av gifter frÄn kroppen.

4. Rensar dina kÀnslor. Singing Bowl terapi har en inverkan pÄ nervsystemet genom att förÀndra mönstret av hjÀrnvÄgor. Ljuden kan rÀtta till obalanser pÄ alla nivÄer av fysiologisk funktion och kan spela en positiv roll i behandlingen av praktiskt taget alla medicinska störningar.

5. FörbÀttrar sömn och minskar sömnlöshet. KlangskÄlen kan leda din hjÀrna genom theta- och deltavÄgstillstÄnd för att hjÀlpa dig som har svÄrt att somna eller somna om.

6. PÄverkar alla celler i kroppen. LjudvÄgor plockas upp och förstÄs av varje cell i organismen. LjudlÀkning med Singing Bowls hjÀlper till att reparera skadade vÀvnader och celler i kroppen.

7. Ger ett starkare immunsystem. Lindrar Ängestsymtom, depression, nedstÀmdhet och oro.

8. Stresslindringen kan hjÀlpa dig att hantera kronisk smÀrta. Du kan uppleva en signifikant minskning av stressuppfattning och smÀrtintensitet.

KlangskÄlar fungerar som alla andra instrument men deras konsekvenser för att förbÀttra vÄra liv Àr oÀndliga!

Ljudboken bör avlyssnas med hörlurar eller liknande.


Narrator: Rolf Jansson
Duration: