(0)

Skadedyr

audiobook


En strikkers vĂŠrste mareridt er mĂžl eller pels-klannere i garnet, eller endnu vĂŠrre... i den smukke, nĂŠsten fĂŠrdige sweater med kabelsnoninger.

Hvad gÞr en klog? Hvordan undgÄr man det, og hvad gÞr man, nÄr skaden er sket?

Vi udvider snakken til skadedyr generelt, og deler vores og lytternes mest gruopvĂŠkkende oplevelser med kryb og gnavere.

Mens vi strikker

Podcasten til dig der strikker, eller gerne vil strikke, eller bare lytte pÄ nogen der taler mens de strikker. Ditte Hansen, Christiane Gjellerup Koch og Trine Gadeberg mÞdes i strikkeskuret og taler om alt fra sex og slÄensnaps til sorg og armlÊngder. Men der bliver ogsÄ strikket og talt om alt indenfor strik. For det gode ved strik er at man kan tale imens. I hvert et afsnit ringer de til deres strikkementor Ulla fra Fyn for at fÄ gode rÄd og hÞre hvad hun gÄr og laver.

Du kan fÞlge dem pÄ Instagram @mensvistrikker

Christiane Gjellerup Koch er uddannet skuespiller fra skuespillerskolen ved Odense Teater.

Christiane har medvirket i bl.a. i filmen “Ser du mĂ„nen Daniel”, “Rose”, “Lykkelige omstĂŠndigheder” “Ustyrlig”. Bl.a. serierne “Karen Blixen DrĂžmmeren”, “DNA”, “Carmen Curlers”, “Kastanjemanden “

Hun har har de sidste 27 Är arbejdet pÄ diverse teatret i Kbh bl.a. NÞrrebro teater og Det kgl teater.

Ditte Hansen er skuespiller, manusforfatter, instruktĂžr... og strikker.

Uddannet ved Skuespillerskolen ved Odense Teater.

Kendt fra Dansegarderoben, Ditte&Louise og Cirkusrevyen. Samt TV, film og teater gennem de sidste 25 Ă„r.

Trine Gadeberg er entertainer, sanger, instruktĂžr, podcaster og strikker.

Er kendt fra diverse revyer rundt i landet hvor hun blandt andet optrÊder med karakteren Pelle som er en dreng pÄ 5,5 Är med et satirisk take pÄ verden. Trine er ogsÄ sanger og har medvirket i en lang rÊkke musicals gennem tiden, og er meget benyttet solist blandt de professionelle orkestre.