(1117)

Sommaren i Provence

audiobook & e-book


Amy har ärvt sin mosters pensionat på franska rivieran. Hon drar tre lyckliga vinnare i tävlingen om en semester på pensionatet, ovetandes om att det kommer förändra både hennes och deras liv för alltid.

Unga entreprenören Chelsea sörjer fortfarande sin mammas död, och hon har dessutom just blivit lämnad av mannen hon älskade. Allt hon behöver är att komma bort och slicka sina sår.

Victoria står vid ett vägskäl nu när hennes barn ska flytta hemifrån. Hon är redo att ta tag i sina egna drömmar, men var ska hon hitta modet att följa dem?

Änkan Matilda har inte längre sin älskade man vid sin sida. De hade en gemensam dröm om att dra sig tillbaka och leva stillsamt i Frankrike. Men hur klarar man att gå vidare på egen hand?

Under tio dagar i Provence knyter den fyra kvinnorna starka band. Och i takt med att de lär känna varandra väcks även andra vänskaper till liv.

Engelskfödda Jennifer Bohnet är författare till flera hyllade feelgoodromaner. För tjugo år sedan cyklade hon och hennes man till södra Frankrike och förälskade sig i landet. De blev kvar och har bott där sedan dess.


Narrator: Sofia Berntson
Duration: