(1)

Svart mask - erotisk novell

audiobook & e-book


"Under masken, som slÀppte nÀsa och mun fria, kysste han Anton, djupt och hungrigt. Anton smakade av vinet men han smakade ocksÄ man, han smakade kÄthet nÀr den var som bÀst."

Calvin Àr snabbare och starkare Àn nÄgon annan. Han kan ta sig över hela vÀrlden pÄ en kvart; gÄ pÄ sexklubb i New York ena kvÀllen och i Paris den andra. Det var kul ett tag men han har tröttnat pÄ sin vidlyftiga livsstil. Han vill göra nÄgot vettigt av sina superkrafter. Och dÄ behöver han expojkvÀnnen Antons hjÀlp, som han Àven mÄste gottgöra. Trots allt gÄr Anton med pÄ att hjÀlpa Calvin och tillsammans skapar de superhjÀlten Black, samtidigt som de ÄterupptÀcker attraktionen mellan dem, som fortfarande glöder.

Med serien "Black" tar Sir Jax Cox drömmen om superhjÀltar till en ny vÀrld av erotica supreme.

Bakom pseudonymen Sir Jay Cox finns en etablerad författare med flera romaner bakom sig. Med serien Black skriver han om nÄgot som mÄnga fantiserar om: en superhjÀlte med en omÄttlig aptit pÄ sex - med andra killar. Följ Calvin i hans jakt pÄ var han kommer ifrÄn, en vÀg sprÀngfylld av spÀnnande möten och ovÀntade vÀndningar.


Narrator: Adam Green
Duration: