(16)

Taikajengi

audiobook


SISÄLTÄÄ TAIKUUTTA!

Carter on nuori katutaikuri, joka pakenee konnamaisen enonsa luota. HÀn ei luota ihmisiin eikÀ usko löytÀvÀnsÀ uudesta, uneliaasta pikkukaupungista ystÀviÀ ja taikuutta. Kaikki kuitenkin muuttuu silmÀnrÀpÀyksessÀ, kuin hyvÀssÀ taikatempussa konsanaan, kun kaupunkiin saapuu B. B. Bosson kiertÀvÀ tivoli aikeenaan varastaa kaikki, mikÀ irti lÀhtee.

Onnekseen Carter tapaa salaperÀisen herrasmies Dante Vernonin, löytÀÀ taikurikaupan ja viisi uutta ystÀvÀÀ, ja syntyy TAIKAJENGI. YhdessÀ ystÀvykset pelastavat taikuuden ja yhteistyön avulla IhmelÀhteiden kaupungin rikollisen ja rahanahneen Bosson pahoilta aikeilta.

Pst! Osaatko pitÀÀ SALAISUUDEN? TĂ€mĂ€ kirja on oikea aarreaitta tuleville taikureille. Sen avulla SINÄ voit oppia tekemÀÀn oikeita taikatemppuja ja liittyĂ€ taikajengiin. Mutta muista, ÄLÄ KERRO KENELLEKÄÄN!

”Minusta oli jĂ€nnittĂ€vÀÀ lukea tĂ€tĂ€ kirjaa. EpĂ€ilin koko ajan yhĂ€ vahvemmin, ettĂ€ se saa minut katoamaan.” — Lemony Snicket

Neil Patrick Harris on arvostettu nÀyttelijÀ, tuottaja, ohjaaja, juontaja ja kirjailija. Harris toimi Academy of Magical Artsin rehtorina vuodesta 2011 vuoteen 2014. Taikajengi on hÀnen ensimmÀinen lastenkirjansa.


Narrator: Paavo Kerosuo
Duration: