(31)

Tigerbjerget

audiobook & e-book


GRUSOM og overraskende pageturner om magt og ondskab indlĂŠst af Dan Schlosser.

EN TIDLIG MORGEN i maj bliver den gamle patriark og lensgreve pÄ Brochenborg drÊbt og Êdt af den sibiriske hantiger i godsets zoo.

NOGEN HAR bedÞvet den 94-Ärige greve og fragtet den lamme mand ud til den sultne tiger, som nÄdeslÞst tager for sig af den uventede servering.

JANUS, som er hyret til at skrive om BrochslĂŠgtens glorvĂŠrdige historie, begynder at grave i grevskabets fortid, og skeletterne rasler ildevarslende bag slottets tykke mure.

FLERE PERSONER med tilknytning til greven har et motiv til at slÄ ham ihjel, men hvem har gjort det?

ER DET DEN israelske nazijÊger, der er pÄ sporet af grevens tid som lejrkommandant i en kz-lejr i Hviderusland under 2. Verdenskrig?

ER DET DEN uĂŠgte og hjemvendte grevesĂžn, der ikke vil finde sig i at hans homoseksualitet forhindrer ham i at arve godset?

ER DET GREVINDEN, der altid mangler penge til sit liv i overdreven luksus, eller er det den idealistiske chefzoolog, der ser grevens dĂžd som eneste udvej, hvis dyrene i zoo' en skal have et vĂŠrdigt liv?

SPORENE I JANUS' EFTERFORSKNING FØRER TILBAGE i tiden til Hviderusland og Israel over New York og KÞbenhavn og forbi en rÊkke unge kvinders mystiske forsvinden pÄ godset, som aldrig nogensinde er blevet opklaret.

Tigerbjerget er en grusom fortÊlling om en slÊgt, der bÊrer pÄ dystre hemmeligheder.

FREMRAGENDE PERSONBESKRIVELSER skriver Ulla Weishaupt fra bogrummet.dk

"Det var med en del forventning om god underholdning, at jeg kastede mig over “Tigerbjerget” 
og jeg blev ikke skuffet. Skrivestilen er lun i alt sin grusomhed, og Nis Jakob

fÄr lavet nogle virkelig fremragende personbeskrivelser, sÄ jeg som lÊser fÞler at mit kendskab til de enkelte aktÞrer, er lige sÄ dybt som havde de vÊret en del af min omgangskreds. Det er en styrke, da mange personer hvirvles ind over hinanden." Bogrummet.dk

"NIS JAKOB HAR skrevet en fantastisk spÊndende kriminalroman, som man bare ikke kan lÊgge fra sig. Den fÄr de varmeste anbefalinger." Krimicirklen.dk

"EFFEKTIV, kvik spÊnding for thrillerfans", skriver lektÞren fra DBC til alle bibliotekerne. "Der er tale om let tilgÊngelig, effektiv spÊnding, som fortÊlles i mange korte kapitler i klart sprog. Synsvinklen skifter filmisk mellem de mange personer, hvis liv og hÊvnmotiv er direkte knyttet til den usympatiske greve." stÄr der blandt andet i LEKTØRUDTALELSEN.


Narrator: Dan Schlosser
Duration:

4.0

31 ratings

Jim

26/11/2022

En super god bog 👍👍

Annika

03/07/2022

Genial bog! SpĂŠndende hele vejen igennem og god slutning! Kan klart anbefales