(25)

Tiltu ja Lettu - Joulujupakka

audiobook & e-book


Lastenkirjasarjan talvisen riemukas jatko-osa!

Kun siskokset Tiltu ja Lettu sekÀ puutarhatonttupoppoo valmistautuvat joulunviettoon, syntyy jos jonkinlaista tohinaa ja kommervenkkiÀ.

Tiltu ja Lettu ovat kekseliÀÀt sisarukset, joiden matka tuumasta toimeen on lyhyt. Tytöt ovat keskellĂ€ kiihkeintĂ€ joulunodotusta, kun perheen kissa, Lenni Keinonen, katoaa. JĂ€ljet johtavat leikkimökkiin, jossa talvehtii pertinjuntti - tyttöjen puutarhatonttua muistuttava ystĂ€vĂ€. TĂ€mĂ€ sanavalmis ja suututtavan omahyvĂ€inen tontunpĂ€tkĂ€ tovereineen on jĂ€rjestĂ€nyt tytöille taas varsinaisen jouluhötĂ€kĂ€n.Kirjasarja herĂ€tti lukijoiden ihastuksen jo avausosallaan Tiltu ja Lettu - Leikkimökin asukas (2017). ”Viinikainen kirjoittaa hauskasti ja Ă€lykkÀÀsti. -- Kielellisesti teos sujahtaa heti mukaan tĂ€mĂ€nhetkisen kotimaisen lastenkirjallisuuden kĂ€rkijoukkoihin. ”-Lukuloikka-blogi

Taru Viinikainen (s. 1983) on ammatiltaan Àidinkielen ja kirjallisuuden opettaja. Tiltu ja Lettu - Leikkimökin asukas on hÀnen esikoisteoksensa.

”Oili Kokkosen vĂ€rilliset kuvat ovat kuin karkkeja ja kruunaavat kokonaisuuden, enkĂ€ ihmettele, ettĂ€ kirja on saanut huomiota.” -Viherjuuria-blo

Oili Kokkonen (s. 1983) on kuvittaja ja taidekÀsityölÀinen, jonka sympaattinen ja vÀrikyllÀinen kuvitus tavoittaa osuvasti Tiltun ja Letun maailman.


Narrator: Elisa Salo
Duration: